2777
2789
عنوان

منم دلم غذای خوشمزه میخواد خوب چجوری کدبانوشم دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 83 پست
منم همینو میخوام وقتی بچه دارشدم دیگه نمیزم سرکار ولی الان مستاجرمو شرایط خیلی سخت شده 

ان‌شاءالله حتما بچه داشتی این کار رو بکن...

ما هم مستاجریم... البته من معتقدم به اینکه روزیه هر خانواده دست خداست و هیچ کس بیش از روزیش دریافت نمیکنه، حالا چه زن و مرد باهم کارکنند و اون روزی را دریافت کنند و چه زن به رونق زندگی برسه و مرد این روزی رو به دست اهل خونه برسونه...

خداکمکت کنه عزیز، واقعا سخته اینقدر کاربیرون برای یک بانو

ان‌شاءالله حتما بچه داشتی این کار رو بکن... ما هم مستاجریم... البته من معتقدم به اینکه روزیه هر خان ...

ممنون عزیزم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین نکن  انشالله یه مدت دیگه نیای تا ددست ولت کرده و یا چتد سال دیگه دنبال وکیلی چون بهت خیا ...

ول هم بکنه مهم نیست،میدونی چرا؟چون من عین شماها و هم فکراتون برده‌ی مرد نیستم.امیدوارم هرکسی با هر طرز فکری خوش بخت بشه در کمال ازادگی

نه عزیزم شما چون ازین مردا ندیدی واست عجیبه😂چون بهتون نرسیدن فک‌‌ میکنن مرد حسابی وجود‌ نداره 😂 م ...

بایدپاک کنی وظیفته والاشوهرت تودلش میگه چه زن بی مصرفی دارم وبه زودی ازت خسته میشه امابه روش نمیاره درضمن باغذاگذاشتن وظرف شستن ادم مریض نمیشه خیلیم لذت میبرم به شوهرم محبت میکنم که خسته میادبه خاطراسایش من کارمیکنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این طرز فکر شماس به نظر من وظیفه زن نیس خونه کار کنه. حضرت فاطمه هم مال چند هزار سال پیش بوده سبک زن ...

پس وظیفه مردم نیست که بره سرکارالبته من شوهرم توهمه کاراکمکم میکنه

بی تومن درهمه شهرغریبم بی توهرگز😍
بایدپاک کنی وظیفته والاشوهرت تودلش میگه چه زن بی مصرفی دارم وبه زودی ازت خسته میشه امابه روش نمیاره ...

شاید شما با انجام ندادن این‌کارا بی مصرف باشی چون کاره دیگه‌ای نداری با اینجور چیزا باید وجودتو ثابت کنی که به چشم بیای.

البته بد نیست ولی خیلی چندش اوره که وظیفه میدونید.

خیلی خوشحالم که تربیتم مثل شماها نبوده که خودتونو کلفتو برده‌ی مرد میدونید.

و خوشحالم که پدرم و دوس پسرم مثل بقیه مردا نبودن و اعتماد به نفس بهم دادن که مول شماها فک نکنم

شاید شما با انجام ندادن این‌کارا بی مصرف باشی چون کاره دیگه‌ای نداری با اینجور چیزا باید وجودتو ثابت ...

من خیلیبه زیبام وقدم هم 1و70خسلیم خوش تیپم ولی دلیل نمیشه زن واسه شوهری که خسته میادخونه غذانپزه.درضمن توکی من کی 😁فقط بدون یه روزی همچین میندازنت دورکه خودتم کیف کنی.وبه حرفم برسی بادوس پسردلتوخوش کردی کوچولو بای😁😁😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

[QUOTE=151693313]خدا میدونه چجوری باهاتون رفتار شده که وظیفه زن میدونید😐 من پدرم هم واسمون اشپزی کرده والا ندیدیم و ...[/QUOTعزیزم شما وکالت میخونید میشه  چندتا سوال ازتون بپرسم؟

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
پس وظیفه مردم نیست که بره سرکارالبته من شوهرم توهمه کاراکمکم میکنه

خب به مردی که کار نداشته باشه زن نمیدن پس وظیفه‌اش میشه یه جورایی.البته من وظیفه‌ی زن میدونم که کار کنه بیرون با این‌ وضع اقتصادی

ولی اینکه تن و بدنتون بلرزه که اگه کار خونه نکنی و خونت یه روز کثیف باشه شوهرت میره با یکی دیگه یا ولت میکنه یعنی چی؟!

یعنی ارزش یک زن اینکه از ترس شوهرش هرروز پاشه خونه جمع کنه ظرف بشوره،همه جوره بشوره بسابه چون اگه نکنه مردش ولش میکنه؟

همچین زنی از روی عشق این‌کارارو نمیکنه بلکه از ترس اینکه شوهرش بهش خیانت نکنه انجام میده

من خیلیبه زیبام وقدم هم 1و70خسلیم خوش تیپم ولی دلیل نمیشه زن واسه شوهری که خسته میادخونه غذانپزه.درض ...

عزیزم میخای عکس سیکس پکامو نشونت بدم تا از زیبایی دیگه حرف نزنی😂

نگران نباش من عین شماها نگران دور انداخته شدن نیستم😁

برده‌ی مردا شدید😁

عزیزم میخای عکس سیکس پکامو نشونت بدم تا از زیبایی دیگه حرف نزنی😂 نگران نباش من عین شماها نگرا ...

امثال تویه گرون هم نمی ارزن بایدبمونن خونه باباوتااخرعمربترشن😁😁😁

امثال تویه گرون هم نمی ارزن بایدبمونن خونه باباوتااخرعمربترشن😁😁😁

😂 خوبه که زود رفتی شوهر کردی که نترشی

طرز فکرت مال صد سال پیشه

امیدوارم خوشبخت شی و در عین حال نسلتم ادامه پیدا نکنه به هر صورتی که هست😁

شرایط شما یکم پیچیده تره ولی حتما میتونی . از کارای کوچیک شروع کن مثلا در هفته یه غذای جدید بپز خودتم انگیزت میره بالا ‌ . مثلا نشیمن یا سالن رو مرتب کن . خودتو ملزم کن وسایل رو بزاری سرجاشون . کم کم همسرت هم عادت میکنه بنظرم .ذات ادم مرتبی و پاکیزگی رو دوست داره

تو پربازدیدا اینهمه غذا خوشمزه دیدم واقعا موندم که هیچکدومو بلد نیستم

مامان منم همین شرایط داشت چند سالی 

باید برنامه ریزی کنی 

مثلا مایه لوبیا پلو پیاز تف بده گوشت چرخی یا مرغ خورد شده بریز تفت بده لوبیا رو با نمک آبپز کن یکم بعد تفت بده بریز رب بزن نمک فلفل دارچین زیره سیاه آب یکم بذار ی قل بزنه خاموش کن بسته بندی کن بذار فریزر از صبح بذار یخچال برو بیا اومدی میتونی سریع بذاریش به کارای دیگه برسی

هر ماهی دو ماهیم اگه بدت نمیاد یکیو بیار برات کارای سختتو کنه تو فقط مرتب کنی 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏