2777
2789
عنوان

زن گرفتن برای پدر راهنمایی

326 بازدید | 24 پست

تقریبا از ده سال پیش پدر و مادر من از هم جدا شدن و ما اومدیم خونه ی مامان بزرگ پدری، طبقه دومشون زندگی میکنیم. من و خواهرم.

خودمون خونه داریم ولی ترجیحمون دقیقا بعد از طلاق این بود که بریم پیش مامان بزرگمون باشیم چون من خیلی بچه بودم. گفتیم پیش مامان بزرگ بمونیم که حواسش باشه بهمون

دیگه ما اینجا موندگار شدیم و پدرم هم به خونه ی اصلی خودمون رفت و آمد داره و اینجا هم میاد. اغلب، اون هم اینجا پیش ماست. الان بابام ۵۴ سالشه.

خواهرم هم دیگه ۲۸ سالشه و منم ۲۰.

واقعیت خیلی دارم به این فکر می‌کنم که باید به این فکر باشیم که بابام رو سر و سامون بدیم و زن بگیره. ما هنوز دختر خونه ایم ولی می‌گم اگه زن بگیره و برن خونه ی خودمون و ما پیش مامان بزرگ بمونیم فعلا، براش بهتر نیست؟؟ بابام مرد تنهاییه. خیلی سخت کوشه. آدم فوق العاده خوبیه. سال ها برای من هم مادری کرد هم پدری. الان خودش میلی نداره میگه اگه زنی بیاد شما رو اذیت میکنه یا توقع زیادی داشته باشه من از پسش برنمیام ولی آخه تا کِی؟

من که تو فکرمه بعد از مدرکم از ایران برم خواهرم که به فکر ازدواجه و همین الانش هم کم کم میخوام خونه‌ش رو جدا کنه. بابام هم هیچ دایره حمایتی ای نداره. آدم سر به زیر و با حیا و شرمیه. ولی کلا درونگراست و اهل جمع برای مدت طولانی نیست و همین باعث شده کلا دایره ی حمایتی نداشته باشه. نه دوست آنچنانی نه چیز دیگه. این سال ها هم همش حواسش به ما بود و سرکار. الانم که دیگه بازنشسته شده سرش رو با کار های روز مزد گرم می‌کنه. کار منطقی چیه من خیلی نگرانشم و میخوام زندگی خوبی داشته باشه

پدرم واقعا آدم بی‌آزاریه و مهربونه. یکی از دلایل نه گفتنش هم همینه که می‌گه خیلی ضربه خوردم و میترسم الان بخوام زن بگیرم دردسره ولی من می‌گم بیشتر پافشاری کنم

خداروشکر سالم هم هست ولی آخه تنهای تنهاست همیشه هم می‌گه فقط خدا رو دارم شما هم خوش باشید و هر وقت من ضعیف تر شدم بذارینم خونه سالمندان با همسن و سال هام.

آخه نمی‌شه که اینطوری..فکرم خیلی درگیره شما که تجربه ی بیشتر از من دارین چی می‌گین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده س صحبتای پدرتونپس مادرتون الان کجاست چکار میکنه؟

نه آدم خیلی غمگینی نیست همین الان داشتیم باهم بگو بخند می‌کردیم اتفاقا. ولی خب کلا تو زندگیش خیلی سختی کشیده همیشه تنها بوده حتی وقتی دورش آدم بوده. من می‌گم شاید بسپاریم به فامیل یکی رو پیدا کنن با چهارچوب های شبیه خودش راحت تر زندگی کنه. مادرم هم سر خونه زندگی خودشون و جدا هستن 

اگه خودشون فعلا تمایلی به ازدواج مجدد ندارن اصرار نکنین 

بعد از ازدواج خودتون که تنها شد اون موقع پیگیر ازدواج شون باشین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بنطر منم بهتره تتها نباشن سنی ام نداره پدرت ولی باید راصیش کنید و ادم خوب براش پیدا کنید م ...

نه اصلااا خیلی بابام آدم سر به زیری هست اصلا روش نمیشه با یه زن تنها بیشتر از یک دقیقه حرف بزنه همش درگیر ما و مامان بزرگمه الانم رغبتی نشون نمیده می‌گه الان که نیست یه دردسره باشه صد تا 

پدرتون درست میگه...برای خودتون دردسر درست نکنید .سنی هم ندارن که وااا بخواد بره خانه سالمندان انشاال ...

نمی‌دونم بهترین کار چیه کلا گیج شدم

برای بعدا که پیر شدن می‌گه نه اونموقع هم نمیخواد از زندگیتون بگذرید من میرم خونه سالمندان.

مرسی ازتون🙏🏻