شوهرم با داداشش شریکه. ولی هر ماه حداقل 20 تومن از ما بیشتر برمیداره. شوهرم میگه منم یه جا یادداشت میکنم که انقدر من بیشتر پول ریختم تو کار. ولی چه فایده به دلار که حساب نمیکنه بعد چند سالم بخواد برداره به ریال میخواد حساب کنه که دیگه ارزش نداره. منم برای اینکه ناراحتیمو ازش نشون بدم میخوام با خانوادش قطع ارتباط کنم. ولی خودش هر موقع خواست بهشون سر بزنه. ولی بازم میترسم آهشون من رو بگیره
شما شوهرت از داداشش جدا نمیشه پول بیشترم میبره صداش در نمیاد بعد انتظار داری با پدر مادرش قطع ارتباط کنی اونم بگه اوکی؟؟؟؟بعدم به اونا چه ربطی داره این موضوع اصلا؟
اه ماهو بریز دور دیگه مثل قبل نیست والا حق داری ولی تقصییر شوهرته خب چرا اندازه ی هم پول برنمیدارن؟؟؟ اره ب نشونه ی اعتراض کلا قطع رابطه کن ولی همسرت مقصر درجه یکه!
حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛
منم یه خاستگار داشتم دقیقا شرایطش مثل شما بود.این از دخل پول بر نمیداشت خرج نمی کرد ولی داداشش زن و بچه داشت دیگه فک کن خرج خانواده چقد زیاد تر از یه پسر مجرده.یکیدوبار که اومده بود پیش من غذا خرید انگار براش سنگین بود منم بهش گفتم تو هزینه هایی که داداشت می کنه از بیزینس مشترکتون به چشمت نمیاد همین دوتا شام برات اهمیت پیدا کرده؟؟؟باهاش کات کردم