2777
2789

شوهرم با داداشش شریکه. ولی هر ماه حداقل 20 تومن از ما بیشتر برمیداره. شوهرم میگه منم یه جا یادداشت میکنم که انقدر من بیشتر پول ریختم تو کار. ولی چه فایده به دلار که حساب نمیکنه بعد چند سالم بخواد برداره به ریال میخواد حساب کنه که دیگه ارزش نداره. منم برای اینکه ناراحتیمو ازش نشون بدم میخوام با خانوادش قطع ارتباط کنم. ولی خودش هر موقع خواست بهشون سر بزنه. ولی بازم میترسم آهشون من رو بگیره

پیشنهاد بدین کم کم شغلش رو مستقل از خانوادش بکنه 

بیزینس خانوادگی همیشه فاجعست

قطع رابطه با خانوادش راه حل کودکانه ای هست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه آهی دختربا شوهرت حرف بزن جا اینکه رابطتونو قطع کنی اصلا باید بری هروقت برادر شوهرتو دیدی بهش تیکه ...

حرف زدن باهاش فایده نداره. برادرشوهرمو 7 ماهه ندیدم نمیدونم کیا میرن خونه مادرشوهر

حرف زدن باهاش فایده نداره. برادرشوهرمو 7 ماهه ندیدم نمیدونم کیا میرن خونه مادرشوهر

با پدرشوهر و مادرشوهرت صحبت کن بگو ان شرایط همش به ضرر ماست و من اصلا راضی نیستم و این پول برا اونا حلال نیست

یا شنا هم هر ماه به اندازه اون پول وردارین و باهاش طلا بخرین 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اه ماهو بریز دور دیگه مثل قبل نیست والا حق داری ولی تقصییر شوهرته خب چرا اندازه ی هم پول برنمیدارن؟؟؟ اره ب نشونه ی اعتراض کلا قطع رابطه کن ولی همسرت مقصر درجه یکه! 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

منم یه خاستگار داشتم دقیقا شرایطش مثل شما بود.این از دخل پول بر نمی‌داشت خرج نمی کرد ولی داداشش زن و‌ بچه داشت دیگه فک کن خرج خانواده چقد زیاد تر از یه پسر مجرده.یکی‌دوبار‌ که اومده بود پیش من غذا خرید انگار براش سنگین بود منم بهش گفتم تو هزینه هایی که داداشت می کنه از بیزینس مشترکتون به  چشمت نمیاد همین دوتا شام برات اهمیت پیدا کرده؟؟؟باهاش کات کردم

شما شوهرت از داداشش جدا نمیشه پول بیشترم میبره صداش در نمیاد بعد انتظار داری با پدر مادرش قطع ارتباط ...

اینجوری میخواهم ناراحتیمو به شوهرم نشون بدم