2777
2789

سلام به همگی 

هفته ۳۴ بارداری هستم .

به شدت کمبود آهن دارم.

و چون زایمان طبیعی هستم و با یک فیبروم ۸ سانتی ممکنه خونریزی داشته باشم . 

دکتر بهم قرص آهن ۲۰۰ میلی گرام داد نتونستم بخورم حتی قرص جوشان داد بازم نتونستم به شدت سر درد میشدم و بالا میاوردم با فشار زیاد جوری مویرگهای کنار چشمم هم پاره میشه !!!

حالا دکتر واسه سه شنبه برام وقت گذاشته که برم بیمارستان و زیر نظرش تزریق آهن داشته باشم ! 

کسی بوده مثل من ؟!؟ در بارداری تز یق انجام داده باشه ؟!؟ عوارض نداشته؟!!! یا برای بچه ؟!؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید که به شدت نگرانم 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫

من دو بار توی 5ماهگی تزریق داشتم

خیلی عالی بود خییییلی بهتر شدم

عوارضیم نداشت.

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار توی 5ماهگی تزریق داشتم خیلی عالی بود خییییلی بهتر شدم عوارضیم نداشت.

مجردبودین قرص آهن نمیخوردین؟ کمبودآهن نداشتین توآزمایشاتون؟

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

الکی نگران نباش

خیلی عالیه

من اگ پولشو داشتم ماهی دو س بار میگفتم بم تزریق کنن😂

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

یکی از فامیلامون حالش انقدری بد بود یه روز در میون بهش خون تزریق میکردن 

بچه اش سالم به دنیا اومد

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

بزور مامانم گاهی میخوردم

همیشه یه کم ،کم خون بودم

دیگ تو بارداری کمخونی شدید داشتم 

من دو بار توی 5ماهگی تزریق داشتم خیلی عالی بود خییییلی بهتر شدم عوارضیم نداشت.

خدا خیرتون بده که جواب دادید ! 

شما هم با خوردن قرص آهن مشکل داشتید ؟! 

آخه من میترسم بعد تزریق همون عوارض بیاد سراغم با شدت بیشتر 

توبیمارستان ک باشی دکترتم بالای سرت نه نگران نباش من یه خانومی رویادمه ک آهن تزریق میکردولی دکترفوق ...

باردار بودن ؟! 

بزور مامانم گاهی میخوردم همیشه یه کم ،کم خون بودم دیگ تو بارداری کمخونی شدید داشتم 

من آزمایش دادم کمخون نیستم ولی میخوام بخورم قرصشو تومدرسه که میدادن مینداختم دور😄 البته من فعلامجردم😂

🍁🎶  به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند». 🎶🍁

نه عزیزم هیچوقت نمیخوردم چون با خوردن قرصش حالم بد میشه

الکی نگران نباش خیلی عالیه من اگ پولشو داشتم ماهی دو س بار میگفتم بم تزریق کنن😂

آخه من بعد خوردن قرصش حالم به شدت بد میشه !!!

میترسم بعد تزریق بدتر بشم و بهم فشار بیاد 

و باردار هم هستم 😞

یکی از فامیلامون حالش انقدری بد بود یه روز در میون بهش خون تزریق میکردن  بچه اش سالم به دنیا ا ...

ممنونم جواب دادین ! الان بچه اش هیچ مشکلی نداره ؟؟