2777
2789
عنوان

باردار هستم. به علت کمبود آهن باید آهن تزریق کنم !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 32 پست
ممنونم جواب دادین ! الان بچه اش هیچ مشکلی نداره ؟؟ 

نه عزیزم دو یه ساله به دنیا اومده و خیلی هم خوشگل و سالمه

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرتون بده که جواب دادید !  شما هم با خوردن قرص آهن مشکل داشتید ؟!  آخه من میترسم بع ...

ن من هر چی قرص میخوردم کمخونیم رفع نمیشد یا یه ذره فقط بهتر میشدم

با دکترت درمیون بزار ، اون دیگ تخصصشه

بعدم اگ عوارضشم بیاد سمتت بازم بهتر از این هس ک بخان بهت خون تزریق کنن بعد زایمان

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
ن من هر چی قرص میخوردم کمخونیم رفع نمیشد یا یه ذره فقط بهتر میشدم با دکترت درمیون بزار ، اون دیگ تخ ...

ممنونم جواب دادین 😘

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫
آخه من بعد خوردن قرصش حالم به شدت بد میشه !!! میترسم بعد تزریق بدتر بشم و بهم فشار بیاد  و با ...

دور از جون شما دور از جون همه

زن عموی من با21سال سن بعد از سقطش خونریزی داشت و کمخون شدید بود

تو بیمارستان بهش خون زیادی تزریق کردن رفت کما، بعدم از بین رفت😞

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

عزیزم تزریق خون ک گفتم با تزریق اهن فرق داره ها

وقتی میخورم قرص رو‌حالم به شدت بد میشه ☹️

اگه منظورت ازخون تزریق کردن سرم ونوفرمنم باردارم وهفته ای دوتاآمپول وانوفرداخل سرم برام میزنن بیمارستان خیلی هم عالیه بدنت قوت میگیره برای تودلیت هم عالیه البته من آلان22هفته هستم وحتمابای بیمارستان تزریق کنی درمانگاه قبول نمیکنن

آخه من بعد خوردن قرصش حالم به شدت بد میشه !!! میترسم بعد تزریق بدتر بشم و بهم فشار بیاد  و با ...

ببین زمانی که می‌خوان بهت سرم تزریق کنن به قلب خودت بابچه دستگاه تعیین ضربان قلب متصل میکنند باکوچکترین مشکلی قطع میکنن سرم روبعدشم قطره قطره می‌ره بدنت سرمش حدودا دو الی سه ساعت طول می‌کشه منم بایدپنج هفته پشت هم بایدهفته ای یک باربایدبزنم

سخت نیست ؟تزریقش چجوریه چقدر طول میکشه؟  عوارض نداره

ب اندازه ای ک سرمت تموم شه طول میکشه

سخت هم بستگی ب تحملت داره ،یه سرم هس دیگه

والا عوارضی من ندیدم

نگین عزیزم ببخشید اونجا جواب ندادم دیگه تاپیک نمیرم حقیقتا ن از اون خانم بلکه از دوستای خودم ناراحتم ..خدادرو شور ک به آرزوتون رسیدین حتما ک اول و آخرش دست خداست من تحقیق خودم بود ک با کیت فهمیدم باز چندتا بجها هم با کیت و سنو اول مطمعن شدن بعد امتهان کردن  البته ک ممکنه همون لحظه هم جنسیت نشه ولی خوب شانس و احتمال بالا میره ...ممنون عزیزم ک برام پست گذاشتی خیلی خیلی دوست دارم هر وقت کاری داشتی تو تاپیک ها خودم سوار بپرس یا تکم کن عزیزم😚😚😚😚😚😚

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
نگین عزیزم ببخشید اونجا جواب ندادم دیگه تاپیک نمیرم حقیقتا ن از اون خانم بلکه از دوستای خودم ناراحتم ...

سلام اعظم‌جانم ، خوبی عزیزم ؟!! مهرسای عزیز و آریای دوست داشتنی خوبن؟!! من الان کامنتت رو دیدم و کلی خوسحال شدم ! حرفت کاملا درسته و من همیشه گفتم که بچه هایی که اونموقع تو راهنماییشون میکردی شانسشون گرفته بوده و کلی ممنونتم ! به قول خودت ما فقط میتونیم شانس رو بالا ببریم تما قطعیت با خداست . من که هر بار ارمیا (پسرم ) رو بغل میکنم خدارو شکرگزارم. منم خیلی دوستت دارم . مراقب خودت باش و بیخبر از حالت نزارمون 

خدای مهربان و بخشنده ! من با تمام وجودم به تو اعتماد دارم . ♾🧿✨💫