2777
2789
عنوان

مادر و تبعیض

3129 بازدید | 31 پست

شده تا حالا این تبعیض ها واستون علنی بشه؟ طوری که به یه عضو خانواده اهمیت بیشتری بدن؟ من در خصوص مادرم به این شکل هست۰ نمیگم بد رفتاری یا حتی نامهربونی داره۰۰۰ ولی ارزشی که برای خواهرم قائل هست برای من و برادرم به اون شکل نیست۰۰۰ واقعا بعضی مواقع اذیت کننده اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بگم تعجب میکنی یه پدر مادر میشناسم که زمین تا آسمون بین دختراش و پسراش فرق میزاره 

همه جوره ها مخصوص ماااااالی شدید فرق گزاشتن ☹

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏

من خودم تو خونه سوگلی هستم همه خواهر برادرام از تبعیضی که مامانم نسبت به من و اونها داره شاکین

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

اره پدر خود من برایرمن‌جهییز به زور اندازه گدا گرفت اونم به زور مادر خدابیامرزم. برای بردارم‌ زنین میلیاردی و دو تا ماشین‌گرفته. از وقتی مادرم فوت شده دلم براش میسوزه ولی اعماق قلبم متنفرم ازش. با داشتن پدر بی پدر بزرگ شدم.

اره مامان من منا از همه بیشتر میخواد...😂همم میدونند بچه اخریم ولی خداراشکر ۶تا خواهر برادریم متاهل با یکی یک بچه انقدرم باهم خوبیم همشونم دوستم دارند...

عمرم زندگیم عشقم نفسم وجودم بردیا( پسرم)

مامان من!!!!!

فکر کن ساعت سه نصف شب کیسه آبم پاره شد خودم با آژانس تک و تنها رفتم بیمارستان در حالیکه با مامانم اینا تو یه کوچه بودیم و دوتا ماشین جلو درشون پارک بود 

اما خواهرم دو تا زایمان کرده سر هر کدوم دو روز تو بیمارستان مونده و ده روز هم تو خونه ی خواهرم بهش رسیدگی کرده

من ،،تا چندماه پیش فک میکردم نه فرقی نداریم ،،ولی دوماه پیش مامانم برا داداشم خونه خرید فهمیدم فرق میکنیم ،،کلا دوتا بچه ایم ،،قوم شوهرم ریختن سرم چرابراداداشت خریده پس تو چی؟؟منم بهش میگم راضی نیستم بینمون فرق میزاری میگه تورم راضی میکنم فعلاکه هیچ خبری نیست

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴