2777
2789
عنوان

مادر و تبعیض

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 31 پست

تو خونه ما  

مامانم داداشم رو دوست داره

بابام ابجی کوچکم رو.

کلا هیچ کس منو دوست نداره.

شاید باورتون نشه ولی وقتی بچه بودبا داداشم  سر چیز کوچکی دعوا کردیم. مامانم باسیخ کباب  مثل جمونگ😁 زد تو پام  تا یک  هفته نمی تونستم راه برم الانم جاش مونده

یا یه با پسر عمم قرار بود بیاد خونمون  اخر شب من گفتم من سلامش نمی کنم می رم می خوابم . با صندلی برا بچه ها هست پلاستیکیه  زد تو سرم

کلا مامان بابام  خشن بودن با من 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی این فرهنگ پسر دوستی از بین میره😤

برعکس مادرشوهرم دختر دوسته وقتی فهمید بچه من پسره ناراحت شد 😂

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
من اگه بگم تعجب میکنی یه پدر مادر میشناسم که زمین تا آسمون بین دختراش و پسراش فرق میزاره  همه ...

نه من منظورم مالی نیست۰۰۰ یه جوری که مادرم فکر میکنهجون خواهرم بچه ی اوله یه سری حقوق بیشتری داره نسبت به ما

من خودم تو خونه سوگلی هستم همه خواهر برادرام از تبعیضی که مامانم نسبت به من و اونها داره شاکین

منم خودم تا یه حدی بابام این شکلیه۰۰ بچه ی اخرم و به شدت من و دوست داره۰۰۰ و اتفاقا وقتی به رفتار مامان شکایت میکنم خواهرم همین مسئله رو پیش میکشه۰۰

واقعا چرخه ی باطلیه

تو خونه ما   مامانم داداشم رو دوست داره بابام ابجی کوچکم رو. کلا هیچ کس منو دوست نداره. شای ...

خیلی تاثیر منفیم میزاره متاسفانه مخصوصا دیگه ضربه ی بدنی۰۰ نمیدونم چرا پدر مادر عزیزی که نمیتونه یه عدالت عاطفی بین بچه ها برقرار کنه اصرار داره به چند فرزندی۰۰۰ خیلی هامون اسیب دیدیم ازاین قضیه حتی بدون اینکه متوحه باشیم