2777
2789

ببخشیییییید من اشتباه فکر میکردم ، اخه این چیزا رو فقط توی نی نی سایت میخوندم و یکم برام عجیب بود ، انقدر رفتم سمت فکرای الکی و گمان بد که سر خودم اومد هنوز پامو نذاشتم داخل سایت بوی خیانت گرفت زندگیم شوهرو جاااااری خدایا من ب کی بگمممم ..

لطفا در جریان نیستین تاپیک قبلو بخونین .

انقدر گریه کردم چشمام پف کرده به همه میگم اگه نشد ولش کن اونوقت خودم نمیتونم اروم باشم من مثلا خیلیای دیگه عاشق شوهرم بودم و بهش اعتماد کامل داشتم که رکب خوردم هیچی نمیگه مثل موم نگام میکنه حتی انکار نمیکنه 2 سال کمتره باهم زیر ی سقفیم بچش هنوز ب دنیا نیومده من باید از ناراحتی دق کنم من سابقه طلاق دارم و کسی ک حقمو ندید بگیره از زندگیم بیرون میکنم ولی بحث سر بچمه که نمیتونم آینده و زندگیه اونو نبینم از لحاظ قانونی هم بچه باید ب دنیا بیاد بعد حالم از خودمو خودشو همهههه ب هم میخوره اه 

نمیدونم گفتم ب شما بگم شاید ب دادم برسین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش تعهدبگیرقانونی که باخیانت دوباره اش واشتباه دیگش حضانت بچه باتوباشه .منم سه بارخیانت دیدم البته تلفنی بودخیانتش امابازم خیانت خیانته

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

چن وقتته

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...
3 ماه

خواهش میکنم با این زندگی نیارش به دنیا اون بچه گناه داره مطمعن باش اگه بهت یه بار خیانت کنه بازم خیانت میکنه 

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤
تو تاپیک قبل گفتی به شوهرت اعتماد داری الان بعد سه ساعت چی شده که گریه کردی ؟؟ اصل موضوع چیه

هیچی نمیگه هرچی این زن کرم میریزه اون ساکت میمونه حتی دروغم نمیگه از دوستان مشورت گرفتم میگن خیانت کرده

اگه به شوهرت اعتماد داری که هیچ اگه هم خیانت کرده نزار این بچه به دنیا بیاد که بعد بخای جدا بشی

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤