2777
2789
عنوان

دخترهای من👯👯فرشته های من+عکس قشنگشون😙

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 55 پست
۲بار زد صورتشو داغون کرد بچمو محبت هم اصلا ب کوچیکه نمیکنیم ک توروحیش تاثیر نذاره ولی بازم کینه دار ...

نگو کینه بچه دوساله این چیزا رو چه میفهمه

کم کم درست میشه غصه نخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم آخه خواهرم پسرش عقده ای شده خیلی بدخلق و بداخلاقه منو میترسونه

عزیزم نگران نباش دختر بزرگت رو دائم تو مراقبت از نی نی مشارکت بده

و باهاش حرف بزن 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

خدا حفڟشون کنه اناشید یعنی چی؟چه اسم نازیه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
خداحفظشون کنه  میشه دعا کنی خدابه من دوتادختربده پسرهم خوبه اماعاآاااشق دخترم

منم دوس داشتم دومی پسرباشه ولی بعد مدتی متوجه شدم همجنس برای بچه ها خیلی بهتره.حالا۲تا مسر یا ۲ تادختر فرقی نداره

ایشالا هرچی قسمتته همون بشه

مرسی عزیزم.آره اسم خاصیه تعدادشم خیلی کمه معنیش میشه خورشیدمادر دلگرمی مادر

خوشنام باشه انشالله

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
واااااای خدا چقدر ناز هستن خدا برات حفظشون کنه من آرزوم بود دوتا دختر داشتم

الان چی داری

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت