2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفریین دقیقا همینه، دیگه وقتی میشی یه مادر و یه همسر دیگه خودت نیستی، که بتونی تنها تصمیم بگیری واسه ...

دقیقا.

در کل همش میگم کاشکی ازدواج نکرده بودم 

از مسئولیت خسته شدم.

از رفتار های بقیه .

وقتی که زن تو خونه شوهر شاد نباشه خوشحال نباشه 

افسرده باشه انگیزه  براش نمیمونه

ده سال قبل ۱۱ سالم بوده😂

ولی خب در کل اگه به عقب برگردم همون کارارو دوباره انجام میدم 

چون اگه اون اشتباهاتو نمیکردم عقل الانو نداشتم 

ولی در کل الان راضی ام به هدفم رسیدم

ده سال پیش۱۲ سالم بود ولی خب هیچوقت با هیچ پسری دوست نمی‌شدم هیچوقت گول کسیو نمی‌خوردم تا از سادگیم سواستفاده نکنن و با کسیکه الان هستم و درکم نمیکنه و توجهی بهم نداره ازدواج نمی‌کردم ...شاید کمی مزه خوشبختی رو بیشتر میچشیدم⁦☺️⁩😊

دانشگاه نمیرفتم ...بیشتر تفریح میکردم و خیلی بیشتر به خودم میرسیدم ..حتما یه شعلی پیدا میکردم ..با ا ...

من بهترین روزا زندگیم روزایی بود دانشگاه میرفتم .

وااای که جقدر خوش میگذشت.

اصلا صفا سیتی بود برا خودش

من اگه‌ برمیگشتم ب عقب ازدواج نمیکردم هیچوقت.. میرفتم کاشت ناخن و کاشت مژه یاد میگرفتم.. با هیچ پسری دوست نمیشدم.. ماشین میخریدم و غم و غصه الانمو نداشتم

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..