2777
2789
من اگه‌ برمیگشتم ب عقب ازدواج نمیکردم هیچوقت.. میرفتم کاشت ناخن و کاشت مژه یاد میگرفتم.. با هیچ پسری ...

دقیقا شوهر کردن مال دخترای قدیمی بود

که هنرشون فقط شوهر داری بوده

دخترا الان هنرای زیادی دارن شوهر کردن هم یکی شه

بهترین چیز برای یه زن و دختر اینه دستش تو جیب خوش باشه واقای خودش باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر مون همینو گفتیم ازدواج نمیکردیم🤕

اره آخه مردای این دوره زمونه آدمو از همه چی پشیمون میکنن واقعا فک میکردم ازدواج چقد رویایی باشه شبیه فیلم هندیا😄 ولی نبود فک کردم از دست خانواده خودم راحت میشم ولی از چاله تو چاه اومدم اگه حمایت کامل پدرمو داشتم و یه خانواده ای ک بفکرم می‌بودم واقعا هیچوقت تن به ازدواج با کسیکه ادعای عاشقی میکرد نمی‌دادم 😔😔

دقیقا شوهر کردن مال دخترای قدیمی بود که هنرشون فقط شوهر داری بوده دخترا الان هنرای زیادی دارن شوهر ...

ب قول تو وقتی ی زن تو خونه شوهرش شاد نباشه اون زندگی بی معنیه براش

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
چرا همه میگن ازدواج نمیکردم؟ کلا ازدواجو دوس ندارین  یا کسی که باهاش ازدواج کردین؟؟؟

ازدواج وقتی خوبه ک شوهرت خوب باشه از همه لحاظ.. مهربون باشه.. ادم تعصبی نباشه..گیرای بیخود نده... ومهمتر از همه دستش ب دهنش برسه 

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
ازدواج وقتی خوبه ک شوهرت خوب باشه از همه لحاظ.. مهربون باشه.. ادم تعصبی نباشه..گیرای بیخود نده... وم ...

هیچکدوم از این خصوصیات و نداره فقط آخری رو داره....و اینم بگم خیلی دوسم داره ولی ب شدت تعصبی و ....خسته شدم 😔

من کاش برمیگشتم سال۹۱ اون مسافرتونمیرفتم الان اینقد غصه تداشتم😔😔

آخ گفتی.....کاش میشد رفت سال ۹۱  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

سلام عزیزم خوبی

من بخاطر یسری مسایل یمدت نبودم حالم خوب نبود نتونستم خبر بدم الان اومدم گروه نارنجی بودم میتونم عضو بشم دوباره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏