2777
2789
عنوان

بیایین بهم امید بدین یعنی منم مامان میشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش زودتر بهم میداد  خیلی اذیت میشم از نیش و کنایه به خودم نمیگن ولی میدونم هست

گل دختر هیچوقت ناامید نشو من از دوران مجردیم تنبلی شدید تخمدان داشتم دوسال عقد بودم ۴ ساله ازدواج کردم دوسال پیش رفتم اقدام دکتر بهم گفت تخمدانات کار نمیکنه انقد دارو و قرص خوردم که نگووووو دوسال عین تو خون دل خوردم ماهه اخری که رفتم سونو بدم واسه فولیکول دکترم گفت پولیپ ایجاد شده دیگه با تنبلی تخمدانتو پولیپت عمرا باردار شی برو عمل کن پولیپ و دربیار رفتم یه دکتر دیگه اونم همینارو‌گفت +اینکه گفت نازایی مطلق دارم اما خواست خدا بود اون ماه من نرفتم عمل و همون ماه باردار شدم الان ۱۵ هفتمه هیچوقت هیچوقت ناامید نشو خدا خیلی بزرگه من معجزشو دیدم♥️انشالله توهم بزودی نی نی میاد تودلت🤲🤲🤲

حتما حتما حتمااااااا میشی

فقط بدون خدا باید بخواد فقط خدا پس بهش توکل کن حتما بزودی میشه قشنگم

نا امید شیطانه  نباید نا امید باشی

بعدشم توکل کن بخدا و خودتو بزن ب بیخیالی فکر بچه رو از سرت بیرون کن تا بشه تجربه اینو میگه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

منم ۹ ماهه که عروسی کردم از همون ماه اول اقدام کردم ولی نشد 😔دو ماه پیش رفتم دکتر بهم گفت کیست داری قرص اتیسترون کامپاند داد بهم گفت بخور بیا شنبه باید برم  برام دعا کنید که کیستام آب شده باشه خدا بهم              یه نی نی بده   ...   خدایا شکرت      التماس دعا

عزیزم نا امیدی نداره انشالله خدا یه بچه خیلی شیطون بهت میده میاد از سرو کولت بالا میره موهاتو میکشه😊اما با همه اینا باز برات شیرینه،همسایه بالایی من ۱۲سال انتظار کشید الان یه نی نی دارهه انقده خوردنیه 

کدوم شهری ؟تو کرج دکتر میترا کیان خیلی خوبه خیلی تعریفشو شنیدم چندتا از اقوام ما مشکل شما رو داشتن الان مشکلشون حل شده و بچه دارن

در تاریخ/۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد♥️
خیلی دلم میگیره  اونایی که ناشکری میکنن و حسدو بخل دارن و  خدا بهشون بچه میده دیدم روزی هز ...

شاید اونا رو هم جور دیگه امتحان میکنه ۴ سال زیاد نیست چرا اینقدر ناامیدی هدیه ای که نزد خدا داری حتما به دستت میرسه اصلا غصه نخور غصه آدم نابود میکنه به کسی نگو بچه دار نمیشی تا نتونن اظهار نظر بکنن برات از ته دل از خدا یه بچه درخواست میکنم انشاالله خدا بهت بده🤲

یه بار گرفتم باز نشد دکتر گفت تک شاخ الان دوباره رفتم گفت عالیه باز شده  پناه بر خدا

عکس رنگی اونقدر هم موثق نیست من دوسال پیش گرفتم گفت دوتا لولت بسته بود چپو بازکردیم راست بسته موند

حالاتاره لاپاروسکوپی هیسترسکوپی کردم گفتن چپو مابازکردیم بسته بود چسبندگی داشتی واینا والله خودمم نفهمیدم چی شد فقط درد دوتاعمل همزمانو کشید 

اسی چند ساله ازدواج کردی؟چه کارایی برای این که مامان بشی؟چندساله اقدامی

چهارسال اقدامم هر زجری که بگی کشیدم دیگه چی بگم بهت  دوبار ای وی اف ناموفق و خرجای سرسام اور و معاینه های دکتر  که دیگه بعدش آدم نمیشی 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

شهر ما به حضرت عباس (ع) خیلی اعتقاد دارن  روز هشتم محرم  رو روز عباس میدونن این روز برای حضرت عباس خیلی نذر میکنن شما هم نذر کن به حد توانت  برای روز هشتم محرم  سال دیگه محرم یه نی نی سالم بغلت باشه انشالله

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
الهی آمین شمام برا ازدواج من دعا کنید امسال برم خونه ی بخت و خوشبخت بشم 

الهی خوشبخت بشی عزیزم 🙏❤

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

امتحان الهیه عزیزم. هرکس یجوری تو زندگیش امتحان میشه، فقط نباید نا امید بشی. منم از مجردی تنبلی تخمدان شدید داشتم هرکار کردم خوب نشد، فکر میکردم بچه دار نمیشم. تا اینکه نامزدی کردم از بعد نامزدی فهمیدیم بابام سرطان داره همش ناراحتی و اشک وآه. خیلی سخت بود خداروشکر شوهرمم کنارم بود. تا اینکه عروسی کردیم از بعد عروسی هم بابام همش بیمارستان بود. تا اینکه دو ماه بعد فوت شد. خیلی از خدا خواستیم شفاش بده ولی مصلحت نبود. اول زندگیم با ناراحتی خیلی شدید و اعصاب خوردی شروع شد، خیلی سخت بود. ۴،۵ماه بعد عروسیم رفتم سونو گفت فولیکول ریز داری اصلا بالغ نیستن باید زیر نظر دکتر باشی درمان کنی. اما بازم امیدم بخدا بود، تا اینکه دو ماه بعد خودبه خود باردار شدم بدون هیچ دارو و دکتری. خدا اینجوری دل من و خانوادم رو شاد کرد. امیدت فقط بخدا عزیزم. برات دعا کردم😘😘❤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم نا امید نباش تو روستای ما یه خانم ۱۵ سال بچه نداشت دیگه نا امید شده بود الان بارداره و شهریور ...

تا بگذرد درد کمی نیس بعضی وقتا میگم ای خدا یا بهم بچه بده یا خودمو هم بکش راحت بشم یا بده یا بگیر