2777
2789
عنوان

نامزد شدن زوری

1299 بازدید | 53 پست

من 16سالمه خواستگار اومد مجبورم کردن بهش جواب مثبت بدم دوسه بار اومدن محرم شدیم قرار شد بریم بیرون باهم تا باهم بیشتر آشنا شیم بعد ماه محرم یک عقد بگیریم بریم سرخونه زندگی ولی من خیلی خجالتیم ومیترسم میگه ما محرمیم ولی نمیزارم دستمو بگیره  رفته به مادرم گفته مادرم میگه بزار یکم بهت محبت کنه موقعی میخای بری پیشش زیبا باش قراره بریم آزمایش واینا ولی مادر پسره به مادرم گفته ما رسم داریم گواهی دوشیزگی بگیریم چند روز دیگه قرار برم دکتر زنان ببخشید معاینه اش چجوریه ببخشید از مادرم بپرسم چیکارکنم ترسم وخجالتم بریزه 

چه زود اخی👋

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رسما دیگ قدیمیه

خاک برسرشون ک بدون اعتماد میان جلو

شما مادرت چیزی نگف?

بگیر عیبی نداره میریم بجاش عاقاپسرتون هم بیان معاینه شن

برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈

الان ازون‌ تاپیکا میشه که یه عده میگن وااای این‌چه کاریه گواهی ماله عصره حجره جدا شو یه عده میگن نه نگه دار واسه خودت لازم‌میشه😂😂😂 

بریم‌تا دعوا نشده😂😎🤚

آمدم ای شاه پناهم بده ، خط امانی ز گناهم بده...💚 یا امام رضا(ع) 

وا عزیزم. معاینه گواهی سلامت بکارت هستش. که شما میری دکتر زنان پایین تنه را معایته می‌کنند. درد نداره. برا تشخیص دخول و نوع بکارت. 

بنظرم توهین حساب میشه با اینکه خودم گواهی گرفتم. ولی بنفعته چون دهنشون بسته میشه. 

این رسما دیگ قدیمیه خاک برسرشون ک بدون اعتماد میان جلو شما مادرت چیزی نگف? بگیر عیبی نداره میریم ...

من عقد کردیم ب شوهرم گفتم دعوام کرد

هیچوقت نگرفتیم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

وااااااا😐چ پروووووو خانوادتتتت.....دختر مگه توی عصر قاجار زندگی میکنین شما 😐

این طرز تفکرات فوق العلاده اشتباه و قدیمیه دیگه دوره ی اینکه خانواده دخترو مجبور کنن گذشته.. یجوری رفتار میکنن اینگار دخترشون کالا هست🤢حالم به هم خورد از این وقاحت

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!