2777
2789

میخوام برای پدرم تلویزیون بخرم بین این سه تا مارک ایرانی موندم خیلی میگن خریدیم سوخت ولی راجب ایکس ویژن نشنیدم اما بازم شک دارم.

کی از چه مارکی داره و لطفا نظر بدید کمکم کنید. ممنونم

روحیه متفاوت+خانواده و فرهنگ متفاوت = تصمیم های متفاوت در موقعیت های یکسان

خودم تی سی ال خریدم فعلا راضیم جی پلاس هم پدرشوهرم خریده خوبه ایکس ویژن نشنیدم

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خالم ایکس ویژن داره خداروشکر خوبه

صداش خوبه؟ من برا اتاق خواب ۲۲اینچ شو گذاشتیم ی دفعه ای صداش زیاد میشه کنترلشم دیر میگیره باید خوب ببری نزدیک

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
صداش خوبه؟ من برا اتاق خواب ۲۲اینچ شو گذاشتیم ی دفعه ای صداش زیاد میشه کنترلشم دیر میگیره باید خوب ب ...

الان بالای ۸ ساله این تلویزینو داره از لحاظ کنترل مشکل نداره ولی صداش جوری نیست که تو اتاق هم باشی بتونی بشنوی نمیدونم منظورمو چجوری بگم

الان بالای ۸ ساله این تلویزینو داره از لحاظ کنترل مشکل نداره ولی صداش جوری نیست که تو اتاق هم باشی ب ...

اها فهمیدم  اره برا ما هم اینطوریه صداش کمه یهو خودش زیاد میشه  ولی زیاد روشن نمیکنیم دوسه روز ی بار من که دوسش ندارم

😊🙋🏻‍♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻‍♂بگه🙂🤷🏻‍♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻‍♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻‍♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻‍♂جلوشم که صافه 😩💆🏻‍♂یعقتم که بازه😖🤷🏻‍♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻‍♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻‍♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
خودم تی سی ال خریدم فعلا راضیم جی پلاس هم پدرشوهرم خریده خوبه ایکس ویژن نشنیدم

تی سی ال‌ و جی پلاس زیاد خوندم صفحه نمایشش سوخته و‌گارانتی هم اذیت کرده. نمیدونم راست گفتن یا نه. 

اگه منظورتون موقع تبلیغای تلویزیونیه همشون همینن

نه کلی میگم 

صداش خوبه؟ من برا اتاق خواب ۲۲اینچ شو گذاشتیم ی دفعه ای صداش زیاد میشه کنترلشم دیر میگیره باید خوب ب ...

عهههه.... ایکس‌ویژن قدیمی شو‌دیدم مشکل داره، جدیداشم همونجوریه هنوزم؟

عهههه.... ایکس‌ویژن قدیمی شو‌دیدم مشکل داره، جدیداشم همونجوریه هنوزم؟

نمیدونم من چهار ساله پیش خریدم برا اتاق خواب از اول همینجوری بود  سامسونگ  هم داریم خیلی خوبه 

مدلای جدیدشو‌ نمیدونی؟

نه عزیزم چهار سال پیش خریدیم

من و خواهرم مارشال داریم راضی هستیم خواهرم ۶ساله داره تن صداش نسبت به سامسونگ کمتره  در حالت ...

مرسی از نظرت.