2777
2789
عنوان

تلویزیون ایرانی ایکس ویژن یا تی سی ال یا جی پلاس

| مشاهده متن کامل بحث + 11750 بازدید | 19 پست
تی سی ال‌ و جی پلاس زیاد خوندم صفحه نمایشش سوخته و‌گارانتی هم اذیت کرده. نمیدونم راست گفتن یا نه.&nb ...

نمیدونم من تلویزیونم الجی بود بعد 6سال سوخت ماه قبل تی سی ال خریدم البته برادرشوهرم داره و راضیه جی پلاس نمیدونم ولی یکسال ونیمه پدرشوهرم داره فعلا که خوبه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
نمیدونم من تلویزیونم الجی بود بعد 6سال سوخت ماه قبل تی سی ال خریدم البته برادرشوهرم داره و راضیه جی ...

عزیزم شما تی وی تی سی ال چن اینچ و چه مدل و قیمتی خریدیدخوبه راضی هستید؟؟

محتاجم به دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما تی وی تی سی ال چن اینچ و چه مدل و قیمتی خریدیدخوبه راضی هستید؟؟

من43 اینج خریدم فول اچ دی. 4/500 خریدم خداروشکر من راضیم. خوبه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
من43 اینج خریدم فول اچ دی. 4/500 خریدم خداروشکر من راضیم. خوبه

تلویزیون خودمون ۴۹بود که شکست حالا هرچی شوهرم میگه گرونه ۴۳بگیردلم نمیاد😆۴۹هم از ۸۵۰۰به بالاست نمیدونم چکارکنم همون ۴۳بگیرم یا نه پولم که ندارم میخوام طلابفروشم😭

محتاجم به دعا

منم ایکس ویژن دارم. شوهرم تحقیق کرد قبل خریدنش از بین ایرانیا به این رسید. فعلا هم راضی هستیم. دوساله

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓