2777
2789

سلام دوستان عزیزم،دعانویسی میشناسین که ازش جواب گرفته باشین؟ سالهاست میخوایم خونه مون رو بفروشیم اما نمیشه با این که جای خوبیه مشتری ها میان و میبینن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.نمیدونم مشکل چیه دیگه خسته شدیم تروخدا اگه میتونین کمکم کنید خسته شدیم از نذر و نیاز

از من میشنوی سراغ دعا نویس نرو 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعانویس سراغ ندارم اما یه آیه هست معروفه برا فروش خونه 

منم ی آیه ای بود پارسال واسه فروش خونمون نوشتم گذاشتم ی گوشه خونه،فروش رفت،اما همین الان داشتم گریه میکردم و پشیمونم ک چرا فروختیم، دی ماه فروختیم

آلیس کجایی؟! بیا ... اینجا عجیب ترین سرزمین دنیاست ...
چه آیه ای؟

عزیزم توی گوگل سرچ کن میاد حضور ذهن ندارم چی بود. سالها پیش برادرم یه خونه کلنگی داشت زمینش قناصی داشت هیچکس نمیخرید این آیه رو استفاده کردم براش یه مشتری خوب پیدا شد بیشتر از ارزش ملک خریدش!