2777
2789

سلام بچم تقریبا اخر مهر بدنیا میاد کاپشن سرهمی خریدم واسه سایز ۳ تا ۶ ماه ،میگم کاپشن یکم یغوره و گندس ،بنظرتون برم براش یه سرهمی مخمل گرم بگیرم ،برم عوضش کنم ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

کاپشن

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاپشن

کاپشنووخریدم میگم نکنه دستاش کش اینا داره میگم اذیت نکنتش واس اون پرسیدم،البته اونو از اول زمستون تنش میکنم تقریبا دو ماهش میشه

نوزاد لباس راحت بگیر کاپشن خیلی سخته هردفعه بپوشونی یه لباس استین دار اگ سرد بود بذار داخل قنداق فرنگی برا جابجاشدن .توخونه کسی هم رفتین راحت از داخل قنداق درمیاری.سرهمی زود کوچیک میشه  ممکن از لحاظ قدی  اصلا نتونی تنش کنی من دوتا سرهمی خریدم برا پسرم فقط یبار تنش کردم 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم اونیک خریدی لازمش میشه منم دخترم اولای ابان بدنیا اومد اما هر لباسی براش بزرگ بود با این ۳و۶۰۰بود وزنش و پیشنهادم اینک یه سرهمی مخمل کوچیک ترین سایزی ک پیدا میکنی بخر و داشته باش

الان سرهمی مخمل بگیری فقط دوماه باید تنش کنی و تموم.اگ از نظر مالی مهم نیس برات بگیر ولی دیگ اندازش ...

چرا اتفاقا کاپشنو ۳۰۰ خریدم گفتم برم عوضش کنم از این سرهمی پولیشی ها بگیرم شاید بهتر باشه،دیگه ندارم براش سرهمی جدا بگیرم

اوایل خیلی سریع لباس ها کوچیک میشن برا یک ماهگی ۴دست برادوماهگی ۴دست تو خونه بگیر ودوتا برامهمونی.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چرا اتفاقا کاپشنو ۳۰۰ خریدم گفتم برم عوضش کنم از این سرهمی پولیشی ها بگیرم شاید بهتر باشه،دیگه ندارم ...

پس نگیر عزیزم.بعدشم زایمان کنی تا ۴۰ روز ک اصن نمیتونی جای بریو بچرم نمیش برد بیرون بعدشم سرد میشه همون کاپشن خوبه

من دخترم چهارسال پیش آبان دنیا اوند سرهمی مخمل خریدم خیلی بدردش خورد کاپشن هم هزینش بیشتر هم دیگه نم ...

خریدم کاپشنو مگه این که ببرم عوض کنم ،

پس نگیر عزیزم.بعدشم زایمان کنی تا ۴۰ روز ک اصن نمیتونی جای بریو بچرم نمیش برد بیرون بعدشم سرد میشه ه ...

مامانم میگه تا یکی دوماه پتو دورپیچ میکنی بچه رو بعدشم دیگه کاپشن تنش میکنی،ترسیدم همون دوماهم سردش شه

کاپشنووخریدم میگم نکنه دستاش کش اینا داره میگم اذیت نکنتش واس اون پرسیدم،البته اونو از اول زمستون تن ...

نه حساس نباش کش ازیتش نمیکنه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است