2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 129 پست
این خرفارو فقط و فقط بعد از ازدواجت دزک میکنی شرایط عوض میشه کلا

👍👍👍بعضی وقتها مردها میگن بزار نبریمش ببینیم اصلا خانوادش سراغش و میگیرن یه کلام میگن بیا خونمون یا نه

اتفاقا مادر منم واسه زایمانم نیومد و من تنها بودم ، من خانواده شوهرمم نیومدن اصلا تو شهر غریب خودم و ...

دلمو سوزوندی استارتر 

تو یه مادر و همسر موفقی هستی قوی باش دوست عزیز

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خرفارو فقط و فقط بعد از ازدواجت دزک میکنی شرایط عوض میشه کلا

درسته ولی نه زمانی که شرط ضمن عقد بکنی ولی خب خودمم میدونم برام سخته هر هفته ولی حداقل دو هفته یک بار دیگه کمتر نمیشه که تهش اینکه خودم تنها بیام خانوادمو ببینم و برگردم ولی یک سال واقعااا ادم شکنجه میشه من خودم ۲۰ روز خابگاه میمونم افسرده میشدم ولی این مدتم مامان هرگز نمیگفت دلم تنگته بابام زنگ میزد امارشو میداد

اتفاقا مادر منم واسه زایمانم نیومد و من تنها بودم ، من خانواده شوهرمم نیومدن اصلا تو شهر غریب خودم و ...

عزیزم خیلی حالتو میفهمم😔

من یادمه ی روز انقد هوس چایی کردم هیچکس نبود برام چایی دم کنه روز پنجم زایمانم بود خودم چهار دست وپا رفتم آشپزخونه یک ساعت طول کشید تا آویزون کابینت شدم تونستم برای خودم چایی دم کنم

یادم میفته دلم به حال خودم میسوزه

بمیرمم😪

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اسی باورمیکنی خانواده شوهرم چنساله بدون دلیل باهامون سردن،اماشوهرم خیلی خوبه باز بهشون احترام میذاشت ...

عجب خونواده ای

دلیل کارشونو نپرسیدی؟

خیلی ناراحت شدم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم خیلی حالتو میفهمم😔 من یادمه ی روز انقد هوس چایی کردم هیچکس نبود برام چایی دم کنه روز پنجم زا ...

پس من و ندیدی از بیمارستان اومدیم خونه شوهرم املت درست کرد خوردیم واسه شامم خودم مسکن استفاده کردم بلند شدم سیب زمینی کوبیده درست کردم بعد مادرم زنگ زده میگه غذای آبکی و آبگوشت بخور تا شیرت زیاد شه، والا الان یادش میفتم نمیدونم بخندم یا گریه کنم😅

درسته ولی نه زمانی که شرط ضمن عقد بکنی ولی خب خودمم میدونم برام سخته هر هفته ولی حداقل دو هفته یک با ...

قشنگم شرط ضمن عقد رو انجام بدی وقتی که با دلخوری باشه بنظرت خوشحالی؟ مطمئنا نه

ولی اسی و بقیه دوستان از طرف خونواده بی محبتی دیدن نه همسرشون

اگر خونواده به فرزندشون محبت کنه و از همسر دخترش گله کنه جرا نمیاریش همسر میبره ولی متاسفانه از خونواده خودشون بی محبتی میبینن

پس من و ندیدی از بیمارستان اومدیم خونه شوهرم املت درست کرد خوردیم واسه شامم خودم مسکن استفاده کردم ب ...

تو منی یا من توام

هرچی میگی یاد خودم میفتم دقیقا تمام این اتفاقها برای منم تکرار شد

مامانم زنگ میزد میگفت سوپ درست کن کاچی بخور تا قوت بگیری

یکی نبود بهش بگه آخه کی برام کاچی درست کنه 

منم شیاف میزاشتم پامیشدم نشسته نشسته غذا درست میکردم با کمک شوهرم

خدا نکنه عزیزم  چه میشه کرد اینم قسمت مابوده دیگه

تنتون سلامت

غصه نخور مادرشوهرمنم وسواسه مامانمم کلا بچه دوست نیست منم ی پسر یکم شیطون دارم این دفعه ک با کلی عشق رفتم خونشون هر دو بزرگوار مارو بیرون کردن 

چ میشه کرد...

میخوایم شهر خودمون خونه اجاره کنیم راحت بی دردسر..

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یکی از دلایلی که از ازدواج می ترسم، از ترس مهمونی های زورکی و حرف و حدیث درست کنش هست که یک عمر میره رو اعصاب آدم....

بیخیال بابا .... از شر حرف و حدیث راحتی... زندگیت رو بکن