2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 129 پست
حرفتون کاملا درست و منطقیه انشالله خدا کمک اسی جان بکنه

آمین

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ولشون کن برو اهنگ های انریکه رو گوش کن و برقص و شاد باش با بچه قشنگت  

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

دقیقأ شرایط خانواده شما مثل شرایط بابا و مامان منه اونا هم خانواده هاشون همینجور بودن مامان بزرگ و بابابزرگ با کارا و رفتار ها و فرق گذاشتن خیلی خیلی زیاد بین بچه هاشون باعث دشمنی بین بچه هاشون شدن الان من با هیچ کدوم از عمه و عمو و خاله و دایی هام رابطه ای ندارم چون همشون باهامون دشمنن و خودشون رو به خاطر تلقین های مامان باباهاشون بالاتر میدونن خانواده بابام. دختری بودن و خانواده مامانم پسری بعد سر ارث و میراث هم همه چیز رو خانواده بابام دادن به عمه هام خانواده مامانم هم به دایی هام و دشمنی ها الان بدتر شده اصلأ فامیل آشفته ای دارم من 

من خودم در آینده بین دختر و پسر هیچ فرقی نمیزارم چون خیلی خاطره های بدی از اطرافیانم دارم 

عجب خونواده ای دلیل کارشونو نپرسیدی؟ خیلی ناراحت شدم

نمیدونم بخدا،هیچوقت تاالان دلیل تنفربودنش رونفهمیدم،بخدا شوهرم اینقد اروم،اینقد ساکت وخوش قلبه،همشون هرجابشینن میگن فقط این یکی داداشمون خوبه،اما خیلی بد باهامون برخورددارن،مثلا توخونه نشستیم یهو جاریم یا برادرشوهرم زنگ میزنه ک شما این حرفو زدید؟؟یااین کاروکردید؟؟ماهم بی خبرازهمه جا ،بعد ثابت شده ک کار مادرشه،،،،فقط یبار بهش گفتم بچت زنده یتیمه،حق یه نامادری هم بجانیاوردی،ادم اگه بدونه خطایی ازش سرزده،ودیگران باهاش قهرن،لااقل میدونه یکاری کرده،اما الکی الکی بیان بامابدباشه...

نمیدونم بخدا،هیچوقت تاالان دلیل تنفربودنش رونفهمیدم،بخدا شوهرم اینقد اروم،اینقد ساکت وخوش قلبه،همشون ...

سلامت روان ندارن قطعا

متاسفانه 

سراغ دارم همچین کسانی رو متاسفانه

نطمئن باش حسرت شمارو میخورن

سلامت روان ندارن قطعا متاسفانه  سراغ دارم همچین کسانی رو متاسفانه نطمئن باش حسرت شمارو میخور ...

من اصلا کاریشون ندارم خداروشکر فقط ازشون یه چیز خوب بهم رسید،اونم پسرشون بود ،اوناهم همیشه با همون بچه هاش روزای خوب ک داره دوبرابر روزای سخی هم پشت سرمیگذارن،انشاءالله خدا ب همه سلامتی بده،وگرنه کسی ب محبت خانواده شوهر بجایی نرسیده 

من اصلا کاریشون ندارم خداروشکر فقط ازشون یه چیز خوب بهم رسید،اونم پسرشون بود ،اوناهم همیشه با همون ب ...

الهی شکر که فهمیده هستید

همیشه در کنار هم شاد و سلامت باشید

ممنون گلم انشاءالله، همچنین شما.و دیگر دوستان    

فدات دوست عزیز