2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 129 پست
زنده باشی، مرسی

عزیزم بهترین راهش اینه ک هم توشهرمادرت،هم مادرشوهرت،ی اتاقک درست کنی،خودت بری اونجا،راحت راحت میشید،ن منتی،ن گلایه ای،ن چشم هم توچشمی،ن اعصاب خوردی،ازهمه لحاظ ارامش داری،تااینکه بخوای سالی یبار برید،ایا ازتون استقبال کنن یا نه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خوشبحالت از زندگیت لذت ببر ،کاش منم مثل تو دور بودم،،،ما بخابم بمیرمم اول باید بریم خونه پدر ش ...

ای وای من که دورم از شون اگه هفته ای دوبار نریم هفته ای یه بار حتما باید بریم اگه نریم باید زنگ بزنیم با دلیل موجه توجیح کنیم بیشتر از سالی یکی دوبار هم قابل قبول نیست دیگه بریدم چند وقتیه دیگه خودم زدم به سیم اخر نه میرم نه زنگ میزنم همیشه ما ناراحت باشیم به کام اونا یه مدت هم اونا ناراحت باشن خسته شدم ۱۰ ساله

ببخشید ولی من نفهمیدم خونواده ها دردشون چیه این وسط

خب خانواده شوهرت که دختر دوستن شما رو به عنوان دخترشون قبول کنن خونواده خودتم که پسر دوستن ایشونو به عنوان پسرشون قبول کنن

خسته از این راه،مثل یه پرستو که تنها تو بارون باشه...
👍👍👍👍👍منم همچین بلایی سرم اومده

تاپیکت رو که خوندم حس کردم خودم تایپ کردم.

بعد از اون هم کلا با هیچکسی رفت و آمد نداریم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
یعنی دو طرف خاهری برادری غمه عمو چیشد مگه کجایی هستین اینقد سردین من یه دختر عمو دارم روز نیست زنگ ن ...

اره ما زنگ میزنیم به خانوادمون که بیاین ، البته با فامیل نه ، خودمون با فامیل رابطه نداریم ، وقتی خیری از خانواده نمیبینم به فامیل چه امیدی ببندم

اره ما زنگ میزنیم به خانوادمون که بیاین ، البته با فامیل نه ، خودمون با فامیل رابطه نداریم ، وقتی خی ...

اینطور نیست والا من  دوتا عمه دارم به سه زن عمو از خاهر واسم دلسوز ترن  اصلا این فکر نکن دنبال ادم خوب باشه حتی تو همسایگی 

آدم یه وقتایی شدید دلش میگیره دلت میخواد بری پیش خانواده ات دور هم خوش باشین

ذهنتو درگیر خونوادت نکن که افسردگیش میمونه برا خودت وحال زندگیت خراب میشه سعی کن بتونی زندگیتو شاد نشون بدی و بهت خوش بگزره همه چی ک خانواده هاتون نیستن با بچت برو پارک 😷 پاساژ 💄👙👗کیک و شیرینی وغذاهای جدید درست کن  دوستای جدید  به خودت برس  شاد باش وقتی شاد باشی همه تو رو میخان برا خودت شاد باش نه بشینی غصه بخوری که اونا تو رو نمیخان  

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
ببخشید ولی من نفهمیدم خونواده ها دردشون چیه این وسط خب خانواده شوهرت که دختر دوستن شما رو به عنوان ...

😂😂مادرم میگه داماد که از خونم نیست مادرشوهرمم میگه عروس از جاری هم غریبه تره