خیلی دلم گرفته، خیلی تنهاییم، خانواده شوهرم دختر دوستن و خانواده خودم پسر دوست ما موندیم این وسط😩سالی یکبار میریم خونه مادر خودم سالی نهایت ۲ بار هم خونه خانواده شوهرم میریم، دلم میخواد یه هفته بلندشم برم مهمونی دیگه خیلی از خونه خسته شدم، الان بیشتر از یکساله خونه مادرم نرفتم با مادرم تماس گرفتم گفتم به شوهرم زنگ بزنه بگه تعطیلات عاشورا بگه بریم اونجا گفت باشه ، دو روز بعد زنگ زد گفت ما میخوایم با خواهرت اینا بریم شمال میخوای تو هم بیا ، منم گفتم برو خوش بگذره من نمیام (چون شوهرم رابطه اش زیاد با شوهر خواهرم خوب نیست اونا پولدارن و اهل پز و افاده) خلاصه الان بیشتر از یک هفته است خواهرشوهرم رفته خونه مادرش تا تعطیلات پیش رو هم میمونه، باخودم گفتم بریم اما پشیمون شدم آخه یه بار رفتیم چند روز موندیم مادرشوهرم برگشت گفت من وقتی دخترم میاد دوست دارم برم باهاش بگردم چیه تو با بچت میای اینجا اذیتمون میکنید من اونموقع به شوهرم گفتم و برگشتیم خونه دیگه هم هر وقت میریم خونشون محاله بیشتر از ۲ روز بمونیم، شهری که ما زندگی میکنیم از خونه هر دو خانواده دوره، خدااااایا چقدر دلم گرفته کاش ما هم یه کس و کاری داشتیم که ۴ روز بریم خونش خوش باشیم😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وااای خوشبحالت از زندگیت لذت ببر ،کاش منم مثل تو دور بودم،،،ما بخابم بمیرمم اول باید بریم خونه پدر ش ...
ای وای من که دورم از شون اگه هفته ای دوبار نریم هفته ای یه بار حتما باید بریم اگه نریم باید زنگ بزنیم با دلیل موجه توجیح کنیم بیشتر از سالی یکی دوبار هم قابل قبول نیست دیگه بریدم چند وقتیه دیگه خودم زدم به سیم اخر نه میرم نه زنگ میزنم همیشه ما ناراحت باشیم به کام اونا یه مدت هم اونا ناراحت باشن خسته شدم ۱۰ ساله
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
آدم یه وقتایی شدید دلش میگیره دلت میخواد بری پیش خانواده ات دور هم خوش باشین
ذهنتو درگیر خونوادت نکن که افسردگیش میمونه برا خودت وحال زندگیت خراب میشه سعی کن بتونی زندگیتو شاد نشون بدی و بهت خوش بگزره همه چی ک خانواده هاتون نیستن با بچت برو پارک 😷 پاساژ 💄👙👗کیک و شیرینی وغذاهای جدید درست کن دوستای جدید به خودت برس شاد باش وقتی شاد باشی همه تو رو میخان برا خودت شاد باش نه بشینی غصه بخوری که اونا تو رو نمیخان
میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏