2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 129 پست
حالا لابد دعوت کنی با کله میان خونت؟

نه اونا هم نمیان ، مادرشوهرم ماهی ۱۵ روز خونه دخترشه بعد دست دخترش و میگیره میان ۱۵ روز خونه اینا ، کلا همه سال با همن شاید از ۱۲ ماه سال ۲۰ روزش پیش هم نباشن، مادر خودمم همش میگه نمیتونم پیش داداشت نباشم اونم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوستی آشنایی چیزی بااونابرین بیرون

منم دقیقا وضعیتمون عین اسیه.

تصمیمم گرفتیم با خانواده ی همکار شوهرم رفت و آمد کنیم،

بعد  از یکسال یه بحثی بینمون پیش اومد یهو در اومد گفت تو خانواده های خودتون هم محل سگ بهتون نمیدن😐ما دلمون سوخت براتون که باهاتون رفت و آمد میکنیم 😐☹

وقتی خویشاوند با آدم اینجوری میکنه چه انتظاری از غریبه ها هست؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

عزیزم.. طوری نیست توکلت به خدا  خدا آقاتو برات حفظ کنه ولش کن منم غریبم  اما به هم دلمون خوشه  نمی‌ذارم سخت بگذره نهار درست کن برو تو پارک بشینین بخورین با همین کارای کوچیک  نذار بهت سخت بگذره 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
اینم سخته واقعا ولی همیشه تنها بودن هم سخته 

اسی

مادرت بنظرم دهن بینه

انگار تحت تاثیر حرف یکی قرار میگیره

خونواده مادزم قبلا اینطور بودن 

یکی از خاله هام اومد شهری که ما ساکن بودیم مادرم خیلی بهش محبت میکرد

بعد از اون مادر بزرگم کلا عوض شد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اینم سخته واقعا ولی همیشه تنها بودن هم سخته 

ببین منم شرایطم عین همین دوستمونه. خیلی وضعیت ما بدتره. مادرا همش توقع دارن آدم بره اونجا. از طرفی شوهرم خیلی اهل ارتباط نیست. همه اش بحث و اعصاب خوردی داریم. حتی مثلا دوستامو دعوت کنم مادرا ناراحت میشن که چرا اونا رو نگفتیم. خیلی بده . کاش من جای تو بودم

یعنی دو طرف خاهری برادری غمه عمو چیشد مگه کجایی هستین اینقد سردین من یه دختر عمو دارم روز نیست زنگ نزنه بگه بیا رفیق دوست اشنا بنظرم مشکل از خودتونه تو چرا دعوت نمیکنی البته منظورم الان نیست تو این کرونا از قبل خودت گرمی؟مهمون نوازی؟

عزیزم منم مث شمام خونواده خودم واسه مجالس تولد و شادیشون منو دعوت نمیکنن یا برم اونجا همش مث مهمون غریبه باهام رفتار میکنن منم دیربه دیر میرم خونواده شوهرم هم دنبال بحث و حاشیه و غیبتن میری جاشون حالتو بد میکنن، فقط خودم و شوهرم و بچه م مهمن تو این دنیا و برای اونا زندگی میکنم، وقتی نمیخانت دنبال محبتشون نباش برنامه بریز با بچه و شوهرت بهت خوش بگذره

من سیب به سیب، انار به انار محکوم به خوشبختی بودم در عصرهای مختلفِ بسیار... 

ای جانم عزیزم درک میکنم بی خیال ارزش ناراحتی نداره با خودتون خوش باشبد عدا درست کنید برید بیرون و تفریح  ....خداییش حداقل باید مادرت به فکر بود .....

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی