2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 129 پست
درسته بعضی وقتا آدم دلش میخواد با خونواده بگه و بخنده بنظرم دوباره با مادرت تماس بگیر و بهش بگو حداق ...

اخه بعد سفر نمی تونم برم ، ما راهمون دوره فقط هم این ماه تعطیلات ۳ روزه داره بعد ما پاییز و زمستون دیگه مسافرت نمیریم مادرم خودش میدونه

دلم نیومد بگم ، گفتم بزار بره بهش خوش بگذره ما الان یکساله خونشون نرفتیم ، مادرم خودش میدونه این تعط ...

منم از همون لحاظ گفتم..چطور دلش اومده بگه ما میریم شمال.....ولی بازم سعی تو بکن اگه نتیجه نگرفتی با شوهرت برنامه بچینین برین سفر یکی دو روزه

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ماهم خانواده پدریم نوه دختری رو دوست دارن خانواده مادریم نوه پسری ما به تماشای جهان آمده ایم

دقیقا حال منه  برا من دفتر خاطره واس اون النگو 😊

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من تو خونه از دست مادرم میکشم ببین من چقد بدبختم ک جایی نمیتونم برم .تو خونه ام ک خانم پسر دوست تشیف دارن از خداشه من برم فقط ازین خونه با اینکه ن لباسی میخرم ن چیزی هیچی

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد
منم از همون لحاظ گفتم..چطور دلش اومده بگه ما میریم شمال.....ولی بازم سعی تو بکن اگه نتیجه نگرفتی با ...

گاهی اوقات وقتی ازدواج میکنی ممکنه همسرت رفتار یا.. باب میل خونواده نباشه و بی محلی میکنن و به ضرر فرزند خودشون تموم میشه و انگار اونام به این دوری عادت کردن

خیلی سخته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اینم سخته واقعا ولی همیشه تنها بودن هم سخته 

دوست پیدا کن برای خودت

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔
زنده باشی، مرسی

5 تا آیت الکرسی  میخونم  حال دلت خوب بشه 

حتی کسی را نداشته باشی خدا هست .

در کنار شوهرت  خوش باشی  اجی  بیا بغلم😍😍😍

کاربر دلوینت هستم(یه مدت کاربریم دست یکی از دوستام بود که بهم پس داد❤)
مگه ما میریم جایی میمونیم؟ ماام در حد سر زدن میریم یه شام‌یا ناهار بعدشم برمیگردیم خونه زندکی داری ...

میگه شهرش جای دیگست راهش دوره چجوری بره شب برگرده خونه خودش ؟؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

وااای خوشبحالت از زندگیت لذت ببر ،کاش منم مثل تو دور بودم،،،ما بخابم بمیرمم اول باید بریم خونه پدر شوهر بعد بمیریم،طبقه بالای خونشونم،برای همه ی مراسمی باید اونجا باشیم،دیگه از ریخت همشون حالم بهم میخوره

من مادرشوهرپدرشوهرم چندساله فوت شدن مادرمم پیره منم تقریبا کسی رو ندارم به قول معروف دورم شلوغه اما به دردم نمیخورن خواهرام سر زندگیشونن الان هم به خاطر کرونا اصلا رفت وامد نیست همه گرفتارن تنها سرگرمی ما مسافرت به شماله تازه اونم توویلای خودمون جایی نمیریم