2777
2789
عنوان

دلم خیلی از خانواده هامون گرفته(هم خانواده خودم هم شوهرم)😞😞😞🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 129 پست
با همکارای شوهرم رابطه داریم اما الان بخاطر کرونا نمیشه به کسی پیشنهاد بدیم بریم بیرون اگه مریض بشن ...

خب تنهایی برید خوش باشید

بچه داری؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ما میریم جایی میمونیم؟ ماام در حد سر زدن میریم یه شام‌یا ناهار بعدشم برمیگردیم خونه زندکی داری ...

آدم یه وقتایی شدید دلش میگیره دلت میخواد بری پیش خانواده ات دور هم خوش باشین

دقیقا همین بازار و گردش تنها دلخوشیمون بود که اونم از بین رفت

ناراحت نباش بابا منم تا خونه مادرشوهر5 دقیقه پیاده راهه یه ساله نرفتم خونشون خونه مامانم هم هفته ای یه بار میرم اونم من وپسرم دو سه ساعت تو کارخونه کمکش میکنم برمیگردم

آدم یه وقتایی شدید دلش میگیره دلت میخواد بری پیش خانواده ات دور هم خوش باشین

شمام نرو یک هفته بمونی دیگه برو در حد یک شب بمون و برگرد.والا منم تا حالا نشده بیشتر از یک وعده جایی بمونم.شوهرم شیفت میشه گاهی امکان نداره شب برم جایی راحت خونه خودم میمونم.

یاشاسین آذربایجان💓✌

عزیزم  الان جاش نیست این حرفو بزنی واقعا😐

عزیزم اگه اول کامنت منو خونده باشی می فهمی منم مشکل دارم منتها برعکس استاتر، من در عذابم دوس دارم یه روز برای خودم باشم ولی چون به اونا نزدیکم باید هروز برم

خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔

حالا مادرت وقتی قبلش تو بهش گفتی میخوای بری رفته برنامه شمال چیده؟؟؟به نظرم بهش میگفتی آخه مامان من میخواستم بیام خونه تون چرا میخوای بری سفر آخه؟

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم

اسی خونواده شوهرمنم همینطورن

وقتی هم میریم بی محلی میکنن البته سالی یکبار

همسرم دلش میخواد بره ولی میدونه رفتارش چطوره منم دوست ندارم برم

بایدبا این شرایط کنار اومد

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خب تنهایی برید خوش باشید بچه داری؟

اره یه بچه ۳ ساله دارم ، اونم مدام بهونه میگیره ، پارکم بخاطر کرونا نمیتونم ببرمش مثل زندونی ها شدیم، وقتی میبینم بقیه چقدر با خانواده هاشون خوشن دلم میگیره

اره یه بچه ۳ ساله دارم ، اونم مدام بهونه میگیره ، پارکم بخاطر کرونا نمیتونم ببرمش مثل زندونی ها شدیم ...

عزیزم

درک میکنم برید خارج شهر 

کوه .. جاهای خلوت یا اخر شب برید پارک یا اول صبح 

من اینکارو میکنم واسه بجه هام اول صبح ساعت ۸ میرم کسی نیست هواخنک و عالیه ضدعفونی هم میبرم 

اره یه بچه ۳ ساله دارم ، اونم مدام بهونه میگیره ، پارکم بخاطر کرونا نمیتونم ببرمش مثل زندونی ها شدیم ...

درسته بعضی وقتا آدم دلش میخواد با خونواده بگه و بخنده بنظرم دوباره با مادرت تماس بگیر و بهش بگو حداقل بعد سفرشون میری خونه شون

مادرم همسرم دخترم و پسرم عشقای زندگیم
حالا مادرت وقتی قبلش تو بهش گفتی میخوای بری رفته برنامه شمال چیده؟؟؟به نظرم بهش میگفتی آخه مامان من ...

دلم نیومد بگم ، گفتم بزار بره بهش خوش بگذره ما الان یکساله خونشون نرفتیم ، مادرم خودش میدونه این تعطیلات نریم دیگه تا سال آینده جایی نمیریم ، یعنی میشه ۲ سال😏چقدر دوسمون دارن

حیاط ندارین؟ ما به خاطر کرونا تو حیاط پتو می ندازیم می شینیم چایی می خوریم جایی نمی ریم کلا