خیلی دلم گرفته، خیلی تنهاییم، خانواده شوهرم دختر دوستن و خانواده خودم پسر دوست ما موندیم این وسط😩سالی یکبار میریم خونه مادر خودم سالی نهایت ۲ بار هم خونه خانواده شوهرم میریم، دلم میخواد یه هفته بلندشم برم مهمونی دیگه خیلی از خونه خسته شدم، الان بیشتر از یکساله خونه مادرم نرفتم با مادرم تماس گرفتم گفتم به شوهرم زنگ بزنه بگه تعطیلات عاشورا بگه بریم اونجا گفت باشه ، دو روز بعد زنگ زد گفت ما میخوایم با خواهرت اینا بریم شمال میخوای تو هم بیا ، منم گفتم برو خوش بگذره من نمیام (چون شوهرم رابطه اش زیاد با شوهر خواهرم خوب نیست اونا پولدارن و اهل پز و افاده) خلاصه الان بیشتر از یک هفته است خواهرشوهرم رفته خونه مادرش تا تعطیلات پیش رو هم میمونه، باخودم گفتم بریم اما پشیمون شدم آخه یه بار رفتیم چند روز موندیم مادرشوهرم برگشت گفت من وقتی دخترم میاد دوست دارم برم باهاش بگردم چیه تو با بچت میای اینجا اذیتمون میکنید من اونموقع به شوهرم گفتم و برگشتیم خونه دیگه هم هر وقت میریم خونشون محاله بیشتر از ۲ روز بمونیم، شهری که ما زندگی میکنیم از خونه هر دو خانواده دوره، خدااااایا چقدر دلم گرفته کاش ما هم یه کس و کاری داشتیم که ۴ روز بریم خونش خوش باشیم😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا همین بازار و گردش تنها دلخوشیمون بود که اونم از بین رفت
ناراحت نباش بابا منم تا خونه مادرشوهر5 دقیقه پیاده راهه یه ساله نرفتم خونشون خونه مامانم هم هفته ای یه بار میرم اونم من وپسرم دو سه ساعت تو کارخونه کمکش میکنم برمیگردم
آدم یه وقتایی شدید دلش میگیره دلت میخواد بری پیش خانواده ات دور هم خوش باشین
شمام نرو یک هفته بمونی دیگه برو در حد یک شب بمون و برگرد.والا منم تا حالا نشده بیشتر از یک وعده جایی بمونم.شوهرم شیفت میشه گاهی امکان نداره شب برم جایی راحت خونه خودم میمونم.
عزیزم اگه اول کامنت منو خونده باشی می فهمی منم مشکل دارم منتها برعکس استاتر، من در عذابم دوس دارم یه روز برای خودم باشم ولی چون به اونا نزدیکم باید هروز برم
خدایا عاشقان را باغم عشق آشنا کن، ز غم های دگر غیر از غم عشقت رهاکن، تو خود گفتی که در قلب شکسته جای داری، شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن 💔