2777
2789
عنوان

خواستگار اومده واسم خیلی دودلم 😒

947 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من ۲۲سالمه امشب برادر زن داداشم اومده خواستگاریم خانواده خوبین پسره هم وضعش خوبه و سرکاره اما قیافه نداره موندم چ جوابی بدمآخه خودم خیلی خوشکلم و هم دختر پاکو سنگینیم تعریف نمیکنم از خودم ولی چیزیه ک بقیه میگن نمیدونم چ تصمیمی بگیرم  ک بعد پشیمون نشم خانوادم اصرار دارن ک قبول کن چون پسر خوبیه ولی من علاقه ای ندارم بهش و حس میکنم بدرد من نمیخوره و اینکه خودم ب یکی علاقمندم ولی اون شرایط ازدواج نداره چرا واقعا اونیکه ادم خودش دلش باهاشه اون نمیخوادش یا اونیکه تو رو دوس داره تو نمیخوایش هووف😒

ن وقتی قیافش ب دلت نمیشینه حسی نداری ردش کن ب ی بهانه ای

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه ملاک مهمیه و اگه خیلی برات مهمه قبول نکن پول چه فایده ایی داره اگه فردا روزی روت نشه باهاش بری جایی؟

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

گلم من به عنوان ی فرد با تجربه بهت میگم تو ازدواج فقط و فقط با عقل تصمیم بگیر احساس رو کنار بزار و بدون با زیباترین یا زشت ترین مرد دنیا ازدواج کنی به زودی قیافش عادی میشه اونیکه همیشه برات جذاب میمونه اخلاقه

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

من باشم قبول نمیکنم از این ازدواجایی که یه پسر و یک دختر از یه خانواده با یه پسر و یک دختر از یه خانواده دیگه ازدواج میکنن خوشم نمیاد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.