2777
2789

سلام خانوما من یسوال داشتم الان نرخ پرونده چجوریه? یه جریانی پیش اومده که هم باید دفاعیه داشته باشیم هم باز ما شکایت کننده 

حالا این دوتا پرونده جدا حساب میشه نرخ? یعنی دفاعیه جدا و شاکی شدن جدا?

موضوع حقوقی مسئله کار بوده بین کارفرماها

پرونده مربوط به دعوای خانوادگیه؟

مثل مهریه ‌

و..........

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوتا پرونده باشه حق الوكاله بيشتر ميشه البته بايد يه مقدار كمترحساب كنن

بی زحمت منم راهنمایی کنید پست قبلیم گفتم 

سوالم اینه چرا قاضی حکم رو عوض کرده 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
بله دوتا پرونده باشه حق الوكاله بيشتر ميشه البته بايد يه مقدار كمترحساب كنن

این وکیل گفته دفاعیه ۱۸ تومن 

ولی شکایت هم ۵ تومن میگیرم و اخر هرچقد تونستم از یارو بگیرم ۱۰ درصد هزینه من اگه هم نتونستم همون ۵ تومن

بی زحمت منم راهنمایی کنید پست قبلیم گفتم  سوالم اینه چرا قاضی حکم رو عوض کرده

بايد حكم رو ببينم كه چرا عوض كرده چون وقتي يك قاضي حكمي رو صادر ميكنه ديگه از زير دستش مياد بيرون  مگر زماني كه سهو قلم يا اشتباهي صورت گرفته باشه كه به اصطلاح اصلاح راي ميگن

سوالات حقوقی شما را پاسخگو هستم..
این وکیل گفته دفاعیه ۱۸ تومن  ولی شکایت هم ۵ تومن میگیرم و اخر هرچقد تونستم از یارو بگیرم ۱۰ د ...

بستگي به موضوعتون داره والبته توافقاتتون ولي اين كه گفته ٥تومن براي شكايت اخرشم ١٠درصد به نظرم يه مقدار زياد گفته

بايد حكم رو ببينم كه چرا عوض كرده چون وقتي يك قاضي حكمي رو صادر ميكنه ديگه از زير دستش مياد بير ...

دقیق نمی دونم علتش چیه 

امکانش هست دوباره به نفعمون تموم بشه در ضمن پرونده کیفریه 😔

نه  شریکمون کلاهبرداری کرده  دستکاری در شماره زمین و تاریخ که حتی خود وکیل متوجه شد  ...

اگه لايحه دفاعيه تون مستند ومستدل باشه بله امكانش هست

اگه لايحه دفاعيه تون مستند ومستدل باشه بله امكانش هست

ببخشید شما وکیل هستین اگه آره 

کدوم شهرین 

امکانش هست درخواست دوستی منو قبول کنید