2777
2789
عنوان

آشپزی

61 بازدید | 10 پست

سلام خانوما نمیدونم شام چی درست کنم 

این مواد و دارم یه چیز ابرو مند بگید بپزم.. 

پیاز 

سیب زمینی 

گوجه 

رب

دلمه

برنج 

مرغ 

ماکارونی ( اونا که شکل پروانه) 

همینا و خورده چیزا.. 

نرفتم خرید فعلا با همینا یچیز بگید ممنون

زندگی پر از سورپرایزه

من بااینا قاطی پاتی درست میکنم به قول خودمون پیاز وتفت بده سینه خرد شده مرغ واضافه کن سیب زمینی  خورد شده هویج وفلفل دلمه وخلاصه مثل خوراک بهش ادویه جات ونمک ورب بزن یکم اب بریز خورشت کن وبرنج دم کن خیلی خوشمزه میشه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بااینا قاطی پاتی درست میکنم به قول خودمون پیاز وتفت بده سینه خرد شده مرغ واضافه کن سیب زمینی &nbs ...

خونه مادرشوهرمم اون خسته بود خواستم من درست کنم گفتم یچی جمو جور تر باشه 

زندگی پر از سورپرایزه

استانبولی هم میتونی درست کنی.

بلد نیستم بزنم نت میاره دیگه 

اگه شما بگی ممنون میشم آخه گوگل یه جور دیگه میاره ی چیزایی میگه باید باشه که ندارم

زندگی پر از سورپرایزه

ماکارونی با مرغ چجوریه میشه بگی 

بجای ماکارونی با مرغ ته چین با مرغ درست کن

نه از اونا که ماست میزنی و تهدیگ قالبی میشه تقریبا مثل استامبولی بجای رب زعفران بزن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بلد نیستم بزنم نت میاره دیگه  اگه شما بگی ممنون میشم آخه گوگل یه جور دیگه میاره ی چیزایی میگه ...

پیازتو نگینی خورد کن وتفت بده اگه سینه مرغ  خورد کن وبهش اضافه کن وتفت بده یکم نمک اضافه کن به موادت سیب زمینی روهم که خورد کردی اضافه کن زدچوبه ورب هم بریز وتفت بده من گالیبلانکا مرغ یاگوشتم میریزم خوش طعم میشه بعد ی مقدار اب اضافه کن وبزار جوش بیاد برنج وکه پاک کردی وشستی بعد جوش اومدن اب موادت به مواد اضافه کن ونمک وروغن بریز .برااینکه برنجت شل نشه بیشتر از ی بند انگشت  روبرنجت اب نگیره تاشا نشهبعد اینکه اب برنجت خشک شد دمکنی بزار تادم بکشه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»