2777
2789
عنوان

شوهرم ...😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست
اینا دیگه بر میگرده به کمبودها و عقده گشایی اون خانواده  باز خوبه یه درصد فک نمیکنن یه روز واسه ...

دختر خودشون داره طلاق میگیره متولد ۷۸هست دخترش

موضوع طلاقشونم اینه که چرا شوهرش برای عروسی سرویس طلای گرون نخریده یا تالار عروسیش کوچیک بوده و یااینکه پول توجیبی بهش زیاد نمیتونسه بده

که اون بنده خداهم بااین گرونی و حقوق کم همینا درحدش بوده

کلا سر مسائل مادی عقده کرده میخواد طلاق دخترشو بگیره

یک درصد هم اصلا به گوشش نمیره که دامادش پسره خوبیه و سر پول زندگی دخترشو نپاشونه

مثلا خیر سرش هم حاجیه خانوم و خواهرشهیده🤢🤢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خودشون داره طلاق میگیره متولد ۷۸هست دخترش موضوع طلاقشونم اینه که چرا شوهرش برای عروسی سرویس طل ...

من سرویس عروسی هم نخریدم بخدا

من تو خونه پدرم اینقدر پول و پله زیردستم بوده ک الان اونا بخوان دنیاروهم ب پام بریزن واسم ارزشی نداره

ادمی ک دلش بشکنه واس هیچی هیچ ذوقی نداره

دختر خودشون داره طلاق میگیره متولد ۷۸هست دخترش موضوع طلاقشونم اینه که چرا شوهرش برای عروسی سرویس طل ...

یه خداروشکر اساسی پس یابد بکنی اینقد مادی گرا بودن به کجا میرسه نمیدونم اما واسه خیلیا مثکه ملاک انتخاب مادیاته ببینیم به کجا میرسن اما خیلی خوشال شدم واستون ایشالا خوشبخت باشید کنار همسرتون

من سرویس عروسی هم نخریدم بخدا من تو خونه پدرم اینقدر پول و پله زیردستم بوده ک الان اونا بخوان دنیار ...

خداروشکر وضعیت مالی بابام خوبه بخاطر رفتارای مادرشوهرم بود که گفت خود پسره بره دنبال خونه و من خونه نمیدم بهش 

مادرشوهرم همه ی فکرش اینه که مبادا پسرش یه قرون خرج من کنه اگر بکنه که آبروی منو میبره ماهم جدیدا دیگه هیچی نمیگیم بهش

یه گردنبند ۲گرمی برای من آورده بودن انقدرنازک بود که همون روز عقد تو گردنم پوکید

بعد پشت سرم گفته بود که دختره از عمد کادوی منو پوکونده

همه جاهم نشست گفت دخترو پولکیه گردنبندمو پس نمیده

شوهرم که دیگه دیده بود نمیتونه جلوی مامانشو بگیره خودش رفته بود یه سرویس طلا گرفته بود

گردنبند مامانشو هم پس داد

آی سوخته بود زنو

جیگرم خنک شد

یه خداروشکر اساسی پس یابد بکنی اینقد مادی گرا بودن به کجا میرسه نمیدونم اما واسه خیلیا مثکه ملاک انت ...

من فقط خداروشکر میکنم شوهرم متوجه شد مامانش چقدر بدذات هست

یه گردنبند دوگرمی برام سرعقد آورده بود

بماند که همون شب عقد از نازکی پوکید

بعدم همه جارو به دروغ پر کرده بود که بهش گفتم گردنبندو پس بده و نداده و پولکیه

فکرشو بکنین 

اون اصلا نگفت پس بده اگه میگفت که میدادمش

رفته بود پشت سرم دروغ گفته بود

وقتی به گوش شوهرم رسیده بود حرفای مامانش انقد آتیش گرفته بود رفته بود یه سرویس طلا با قرض خریده بود جلوی همه به مامانش گفته بوده که زنم احتیاجی به طلای تو نداره😂😂