2777
2789
عنوان

شوهرم ...😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست
هم دختر بدی، هم جاهاز بدی، هم خونه بدی!!!! هم هیچی از اون سمت از نظر عاطفی و.... نبینی!!! چرا اخه؟؟ ...

مادرشوهر من پررو پررو به بابام میگف تو پولکی هسی و باید یه طبقه از خونتو بدی بچم

بعدم میگفت ماس با تاس

یعنی که ماست رو هم با ظرفش میدن و بابات باید خونه بده بهت

یادم که میاد به کاراشون دلم میخواد خفشون کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بده چطوری بگم جداشیم اخه

باید یجوری قشنگ عقلشو بیارین سر جاش،بفهمه یه من ماست چقدر کره میده.باید قدرتو بدونه.فک میکنه همه براش اینکارو میکنن.هم دخترشونو میدن،هم خونه وزندگی.

باید همین اول زندگی گربه رو دم حجله بکشی،چجوریشو نمیدونم.وگرنه با این آدم پر رو نمیشه زندگی کرد.

ببین گلم ۱۰۰۰۰۰۰ تا مثال میتونم برات بیارم که زوجه اگر دوران عقدش بود جدا میشد! شما شانس اوردی خودشو ...

ممنونم ک اینقد صریح و رک حرف میزنی

میخوام با پدرم درجریان بذارم این مسائلو چون دیگه نمیکشم بخدا خیلی خستم

باورت میشه هیچ ذوقی ندارم واس رفتن ب خونه خودم؟

انگاری دل مرده شدم نسبت ب همه چیز

من نمی‌فهمم اصلا ازدواج سنتی چرا هست 

من خودم با همسرم سنتی آشنا شدیم کلی مشاوره رفتیم انقدر بیرون رفتیم ک خسته شدیم بازم من شک داشتم همش میرفتم مشاوره 

مگه ازدواج بچه بازیه اخه 

من نمی‌فهمم اصلا ازدواج سنتی چرا هست  من خودم با همسرم سنتی آشنا شدیم کلی مشاوره رفتیم انقدر ب ...

من از نظر عقلی بشدت با درک و فهم هستم اغراق نمیکنم اینو همه میگن اما اونا خیلی بهم فشار میارن بخدا

من تو خانواده بااصالتی بزرگ شدم و این چیزا تو خانواده من باب نیستن من نمیدونم چی کنم الان

مشکلت چیه که زن این آقا شدی ؟بابات هم تو رو بهشون میده،هم خونه میده ؟این آقا چه امتیازایی مگه داره ک ...

بعضیا از اول بانقشه وارد میشن

مثل خونواده شوهر من

از اول مادرشوهرم پسرشو آموخته کرده بود که منو از باکرگی دربیاره

که به هدفشونم رسیدن و هرروز یه اوضاعی سرمون درمیاوردن یروز زنیکه پررو پررو میگفت باید به بچم خونه بدین

یه روز دیگه به خونوادم تهمت میبست

یه روز دیگع میگفت ماشین دومتون برای پسرمه

ولی بابا و مامانم اصلا کوتاه نیومدن

بابام پیام فرستاد براشون که من از جواهری که دارم خبردارم که نمیذارم بدبختش کنین 

دوماه باهاشون کات کردیم

مادرشوهرم خودمو خونوادمو بست به پیامای زشت

ماهم همشو بردیم نشون فامیل دادیم و خودش زشت شد بین فامیلاش

تا بالاخره شوهرم فهمید مامانش چه عفریته ای هست

دیگه هرچی میگیم نه نمیاره

ممنونم ک اینقد صریح و رک حرف میزنی میخوام با پدرم درجریان بذارم این مسائلو چون دیگه نمیکشم بخدا خیل ...

ریز جزییاتو بگووووو ریزززز جزییات! علاوه به پدر به یک عمو و یا دایی که معتمده و خیرخواه هم هستن بگو. اصلا نریز تو خودت ! مجبوری مگه؟ زندگی خیلی سخت شده. فقط با همدلی میشه ادامه داد .‌اگر نباشه اگر پررویی باشه اگر وقاحت باشه! روزی ۱۰۰۰۰ بار میگی عجب غلطی کردم. کاش برگرده کاش همون روز بیاد ک تو نی نی سایت گفتن نکن! حتما با بزرگت مشورت کن. همه چی رو بگو. بابا ما یه پیرهن بیشتر پاره کردیم دیدیم ک میگیم‌ چشیدیم که میگیم. قربانت بوس

Enjoy Your Mediocre Life
من از نظر عقلی بشدت با درک و فهم هستم اغراق نمیکنم اینو همه میگن اما اونا خیلی بهم فشار میارن بخدا ...

ب خدا من مامانم انقدر مذهبیه 

ولی انقدر دعوا کردم 

یعنی چی آخه بدون شناخت برم زن یکی بشم

اصلا ببین پا جفت سر همه چی وایسا زندگی خودته 

تو با ی بچه دور از جون زبونم لال علاف بشی 

کی میاد کمکت کنه 

چه ترسناک خداروشکر واقن آدم اصن نمیتونه تصور همچین مادر خواهرایی وجود دارن

تازه به من میگفتن که تو لیاقت نداشتی که بابات بهت خونه نداد

باید بیای توی انباری ما زندگیتو شروع کنی😔😑آخرش خودشون به غلط کردن افتادن

خوشبحالت ک خوب شده باهات

من بعد نمازم میرفتم سجده خیلی گریه میکردم همش از خدا کمک میخواستم که بدگویی های این زن آبرومو نبره و حق ثابت بشه

که همینطورم شد

خیلی حرفای زشت و دروغی پشت سر خودم و خونوادم درآورد مادرشوهرم

که همشم به ضرر خودش تموم شد

نماز امام زمان بخونین خیلی تاثیر داره

تازه به من میگفتن که تو لیاقت نداشتی که بابات بهت خونه نداد باید بیای توی انباری ما زندگیتو شروع کن ...

اینا دیگه بر میگرده به کمبودها و عقده گشایی اون خانواده  باز خوبه یه درصد فک نمیکنن یه روز واسه دخترشون این اتفاق میفته و این حرفارو رو میزنن خوشبخت باش با اینکه همیشه یادت میمونه اون حرفا این آدما از بی ارزشم بی ارزش ترن🌹

بعضیا از اول بانقشه وارد میشن مثل خونواده شوهر من از اول مادرشوهرم پسرشو آموخته کرده بود که منو از ...

عزیزم انشاالله خوشبخت باشی.این پیام من به استارتر ،یه تلنگر بود که مگه تو عزیز دلم، مشکلت چیه که میخوای زن این آقا بشی، که هیچ امتیازی نداره.خواستم بدونه حیفه.دلم براش سوخت.برای خودش وخونوادش بخصوص باباش