2777
2789
عنوان

مطلقه ای که منشی مطب آقای دکتر بود الان شده خانم خونش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4503 بازدید | 184 پست

من ک تاپیک چرتتو نخوندم

ولی گوه میخوری کسایی ک مطلقه ن رو از بقیه جدا میکنی

ب عنوان ی نکته ی منفی زن اسم میاری!!مطلقه

اونوقت همین شماها شوهراتون تر میزنه ب خودتون وجد وابادتون جرئت ندارین جدا شین💞

♥️🌱

وقتی با یه مرد زن دار پریده بایدم تاکیید کنه

خراب خرابه چه متاهل چه مجرد چه مطلقه چه بیوه فرقی نداره ... 

با این برچسب های خاله زنکی زن ها مجبور میشوند با هیولاهایی مثل شوهر هایی که اهل خیانت هستند یا دست بزن دارند اسیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه همینه زن ک مهریه رو ببخشه مرد دیگ راحت ازاااد می‌ره پی عشق و حالش ده سال هم جوون میشه 😂😂ب ...

مهریه رو بگیر و پدرشم دربیار

حتی شده سالی یدونه سکه اما بگیر

اینجوری ازدواجم کنه زندگی به کامش کوفت میشه

عده ای زیادی از مطلقه های خانم فکر میکنن چون ازدواج اولشون خوب نبوده پس حق دارن زن دوم بشن یا خراب بشن تو زندگی هرکی که دوست دارن و هرکاری می‌خوان بکنن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من اینو قبول دارم گاهی اگر طلاقی اتفاق میوفته و کسی از زندگی کسی میره بیرون یا کسی وارد اون زندگی میشه، ما پشت قضیه و حکمت خدا و نمی دونیم. گاهی لیاقت اونی که طلاق میگیره و میره بیشتر بوده و لیاقتش زندگی بهتر از قبل بوده  . گاهی اونی که وارد میشه هم شان همون ادم خاینه. لیاقتش ادم همون مدلیه...  حقیقتا تا تو زندگی کسی نباشیم درست نمی تونیم بفهمیم کی حقش چی بوده!

ولی حق داره این درست نیست زمین گرده من مجردم از اینده که ادم خبر نداره آدم ممکنه هر لحظه مطلقه بشه ی ...

من نگفتم کلمه ی قشنگی هس .

حرفم اینه وفتی اسی داره یه داستانی رو تعریف میکنه با جزییات خب طرق مطلقه بوده چجوری تعریف کنه؟

اتفاقا الان تعداد خانوم های ک جدا شدن خیلیم زیادعه اکثرا هم بخاطر خیانت مرد جدا شدن 

شنونده باید عاقل باشه همه ی خانوم هایی ک جدا شدن بد نیستن 

اتفاقا خیلیاشون پاک خوب و خانوم هستن فقط  با یه مرد بد رو انتخاب کردن و مجبور شدن جدا شن .

کلا همه ی آدم هارو به یه چشم دیدن درست نیست 

خیلی سخته واقعا امیدوارم از این به بعد فقط اتفاقات قشنگ و عشق واقعی تجربه کنی اونا هم هردو یجا پس ...

مرسی قشنگم 

انشاالله منم منتظرم اونا هم ضربه بخورن تقاص پس بدن ولی فعلا چیزیشون نشده 

تو کار خدا موندم 

منم تو عقد بودم ..اما دخ.نبودم 

کم مونده بود عروسی بگیریم خونه هم درست کرده بودیم جهیزیه. هم کامل بود

عاشق امام حسین♥️🫀

واقعیت اینه که پیشنهاد ناجور به افراد مطلقه بیشتره ..عمه خود من مطلقه است بنده خدا میگه یه ادمایی به ...

من یه مدت قهر بودم میخواستم طلاق بگیرم رفتم جهیزیه مو جمع کنم باید از دادگاه دوتا مامور می‌گرفتم که بیان باهام تا توی خونه

خلاصه دوتا مامور باهاشون اومد یکیش یک پسر جوان بود یکی همسن بابام 

بعد من هنوز طلاق نگرفته بودم و کلا نگرفتم 

ولی اون مامور حرومزاده که همسن بابام بود شمارمو از رو برگه صورتجلسه برداشته بود بهم زنگ زد بهم پیشنهاد دوستی داد😐😐😐😐 اولش ریدم بهش بعد قطع کردم یه ساعت گریه کردم

بعد رفتم به بابام گفتم اونم با یکی از دوستاش که تو حراست دادگاه بود زنگ زد قضیه رو گفت بعد بابام رفت دادگ گفت دیدم همون پسر جوانه و چند تا مأمور دیگه به جون اون نظامی اشغال افتادن و کلی کتکش زدن گفتن تو آبروی مارو بردی و از عنوانش عزلش کردن و فرستادنش بیمارستان تا اونجا نگهبانی بدع

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تویی ک نصف تاپیکات اینه شوهرم میخواد طلاقم بده

منظورت چیه الان؟؟؟ من ک گفتم هرکسی ممکنه مطلقه بشه است چیز بدی گفتم ؟؟ خودممممممم گفتم ممکنه همین روزا طلاق بگیرم دیگه چرا رفتی سراغ تاپیکام ؟؟؟؟؟؟؟؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂