2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شست و شو من هر وقت حال داشتم هر چقد بیشتر بهتز

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

ببخشید اسی جون .پارسال یه خانم اینجا عمل کردبود عکس خودش رو گذاشت خیلی دماغش خوشگل بود  موهاش پسرونه کوتاه بود بعد رنگ موهاش رو خودش زده بود همه ترکیب رنگش رو پرسیدید....اسم دکترش رو میخوام اون موقع آدرس اینستاگرامش رو بر نداشتم متاسفانه اگه اطلاع دارید بهم بگید 

برای بخیه هام پماد جنتکس داده الان باید بزنم یا بعد کشیدن بخیه هام؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو ...

اینو یادم نیست واقعیت

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
عزیزم سلام خوبی به من این پماد داده و گفت که الان بزنم به بخیه هام مرطوب بشه من 4شنبه عمل کردم از مط ...

تامپون داشتی شماهم؟!

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     
ببخشید اسی جون .پارسال یه خانم اینجا عمل کردبود عکس خودش رو گذاشت خیلی دماغش خوشگل بود  موهاش پ ...

فک کنم دکتر کاظم زرگری بودن نمیدونم همون شخصو میگید شماهم یا ن

عزیزم سلام خوبی به من این پماد داده و گفت که الان بزنم به بخیه هام مرطوب بشه من 4شنبه عمل کردم از مط ...

شما هم بینیت کیپه و بو حس نمیکنی؟

من بله داشتم شنبه در اوردم به من پمادجنتکس داده  بهم گفت بزنم بخیه هام مرطوب باشن دو تا قطره ام ...

روزی چند بار میزنی پمادو؟ به من قطره نداده دو تا اسپری بینی و یه سرم شست و شو داده ک نمیدونم روزی چند بار باید استفاده شه😑