2777
2789
عنوان

بچها تعبیر خواب بلدین؟

53 بازدید | 6 پست

سلام خوبین من دیشب خواب دیدم رفتم پیش یه دکتر که بچمو سقط کنه ( تو واقعیت باردار نیستم😄) بعد خیلی ترسناک‌داشت سقط میکرد من‌خیلی ترسیدم بعد گفت بچت مشکل جسمی‌داره باید سقط بشه خلاصه که سقطش کرد😑😑😑 نشونه چیه این خواب ینی؟

شاید پرخوری کردم😄😄😄😄😄 اخه چیزی نخوردم😁😁

از اثرات فعالیت تو نی نی سایته . منم همش حس میکنم حامله ام و مادر شوهرم محلم نمیده و شوهرم داره با یکی چت میکنه از بس تو نی نی سایت بودم . لازمه عرض کنم بنده کلا مجردم😂

تنسی ، کانک لم تکن ... فراموش میشوی چنانکه گویا هرگز نبودی🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ایشالا که خیر هست  اگر خونریزی تو خواب نداشتی که باطلش کنه وخواب سرشبتم نیست پس مشکلی پیش ...

نه خون نیومد و لباس اینارم یادم‌نیست فقط خیلی میترسیدم دگ ولی انجامش دادم دکتره ام خیلی ساده گرفته بود

اول شب ندیدم نزدیکای صبح بود 😁 

از اثرات فعالیت تو نی نی سایته . منم همش حس میکنم حامله ام و مادر شوهرم محلم نمیده و شوهرم داره با ی ...

دیوانه😁😄😁😄😄😄 نه بابا خیلی وقته نیومدم اینجا ولی کلا به بارداری خیلی فک میکنم😁😁😁😄😁😄😁😁😁😄😄😄😄😄 

نه خون نیومد و لباس اینارم یادم‌نیست فقط خیلی میترسیدم دگ ولی انجامش دادم دکتره ام خیلی ساده گرفته ب ...

پس به میزان سختی وترست اذیتت میکنه ولی به همون راحتی هم حل میشه احتمالا احتیاج به کمک نفرسومی خواهید داشت 

بعش فکر نکن حل میشه صدقه فراموشت نشه موفق باشی🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤