2777
2789

دیروز چندبار بهش زنگ زده

یه زنه ک چندسال پیش واسش کار میکرد و باهم هم رابطه داشتن و بهم خیانت کرد

زنه مطلقه هست

باز بهش زنگ زده واسه کار

چیکار کنم دست و پام داره میلرزه

توروخدا

دعوا راه بندازم؟؟؟؟؟چیییی بگم بهش ک زنه رو نیارع سرکار

چون اگه بیاره باز بدبخت میشم

یه بچه ۲ساله هم دارم

کمکم کنید

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ب هیچ قیمتی یعنی ب هیچ قیمتی نذار بیارش ، بخدا همین زنا دنیا رو اشوب میکنن خونه خراب کنن ، من تو اطرافیان دیدم واقعا به معنای واقعی کلمه خونه خراب کنن ، نترس از شوهرت حرف ت بزن ادم تا شجاعت نداشته باشه ب خواسته ش نمیرسه عزیزم ترس واسه نجات زندگی ت مع

نداره شجاع و قوی باش  

نزار بیاره پای زنه بازشه بدبخت میشی اینجور زنا خونه خراب کردنو خوب بلدن نزا نزدیک زندگیت شه 

چیکار کنم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ببین ب هیچ قیمتی یعنی ب هیچ قیمتی نذار بیارش ، بخدا همین زنا دنیا رو اشوب میکنن خونه خراب کنن ، من ت ...

توروخدا بگو چیکار کنم بخاد دارم میلدزم تمام بدنم داره میلرزه حالم خوب نیست

الان بهش بگم؟؟؟؟بعدم بزنم بیرون برم ی امامزاده ای مسجدی چیزی بشینم گوشیمم جواب ندم اگه زنگ زد

بشین با آرامش با شوهرت حرف بزن بگو این کارش درست نیست بفکر زندگیش و آبروش و بچه ش باشه 

چندبار گفته میخام بیارم حرف زدم ولی الان میبینم تاثیری نداشته توروقران بگین چ غلطی بکنم

بگو اگر اینو بیاری میذارم میرم.همسرت حق نداره اینکارو کنه مگر اینکه ببخشید خیلی وقیح باشه

ترسی نداره چون مهریم کمه

حتی اگه میخوای گریه کنیو و جیغ بزنی ایراد نداره بازم حرفتو بزن بگو من همچین چیزیو نمیپزیرم بگو اگه حرفمو قبول نکنی مطمئننننننن میشم که بازم باهاش رابطه داری.اگرم بهت توجه نکن پاشو بروخونه بابات تا بدونه شوخی نداری