2777
2789
عنوان

برای چاقی سریع باید چکار کنم؟

108 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من قدم 165 و وزنم43.. 17کیلو کم دارم😣برای چاق شدن سریع چه روشی پیشنهاد میکنید؟؟؟روشی که خودتون تجربشو کردین بهم بگید و راهنماییم میکنید..عرق یونجه گفتن خوبه خوردم جوش زدم.راه عالی دیگه بلدین.یا رژیمی که سریع چاق بشم؟؟؟ممنون

بهترین فرصت برای خرید جهیزیه +قسطی

سلام کسی خاست جهیزیه یا لوازم خونه یا هرچی بخره میتونه از دیجی کالا بخره هم ارزون میده و هم قسطی و اینکه تنوع کالاهاش خیلی زیاده 3 میلیون کالا داره و رایگانم میاره در خونه من خودم لوازم خونمو خریدم راضیم از کیفیتش حتما ی سری بزنید ضرر نداره

مشاهده/خرید جهیزیه قسطی

همه حتما ی سر بزنید ضرر نداره

من دارو دارم خودم مشاور طب سنتی هستم ...یه نوع داروی دستساز دارم که البته یکم گرونه چون مواد اولیش وارداتیه 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشا به حالتون واقعا چیکار میکنین که انقدر لاغر میشین ، پدرم در میاد یه گرم کم کنم 

نه بابا لاغری خوب نیست هرکار میکنم چاق نمیشم.الان دارم برای مهمانداری هواپیما میخونم گفتن تو4ماه17کیلو باس اضاف کنم.😭😭😭

جینسینگ هم گیاهیه:) پودرش میکنن تو مکملای افزایش وزن معمولا هس

نه ما نداریم عزیزم یا حتی اگرهم باشه یکی از هزاران پودریه که مخلوط شده چون من فقط مشاورم از محتویات خبری ندارم فقط وقای ازمایش میشه خودمم هستم و مطمئن میشم کیاهیه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چقد زمان میبره؟ چند کیلو؟ 

والا وزن دقیق نمیدونم ولی شوهر من واقعا چاق شده بود 

روزی یه پیاله ماست خوری واسه صبحانه با نون بربری یا سنگک میخورد 

چایی فقط با خرما ن یکی ن دوتا  هر دو روز یه جعبه خرما میخره من و بچه هام نهایت ده تا دونه بخوریم باقیشو خودش میخوره 

اسمم نظر همسرمه