2777
2789
عنوان

مسئله داری بیا هر چی که باشه؟

372 بازدید | 77 پست

سلام دوستان عزیزان هر چیزی که آرزو دادی نیاز داری من با ایمان کامل راه رسیدن بهشو براتون میگم فقط یک :جملات و کارهایی بهتون عرض میکنم عمل کنید و تکرار و تمرین ، بچه میخای پول ثرؤت ماشین خونه سلامتی و......که دوست داشته باشید  رٌ دوم: اینکه برای جواب عجله نکنید شاید چندین روز طول بکشه ولی حتما جواب و درخواستها را دقیق طبق قانون براتون میفرستم ، نه اینکه از خودم چیزی بسازم نه از یه کتاب یاد گرفتم و خودم با تکرار وتمرین به جاهای خوب رسیدم میخام شما هم شریک خوشحالیم باشید ،. امیدکارم شادی سلامتی سعادت برکت ثروت الهی در زندگی همتون رخنه کنه و در نهایت به کل آرزوهاتون برسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهشو بگو ببینیم چجوریه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

فروش خانه و خريد خانه ي بزرگ

پسردار شدنم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد