2777
2789

اینها تجربه هایی ک از تاپیکها جمع کردم شماهم بگید

1همیشه شما زودتر خداحافظی کنین

2.همیشه و مخصوصا صبح ها بدرقه اش کنین

3.به مردا بگین چشم بعد کار خودتونو بکنین

4.هیچوقت جلوشون از خانوادشون شکایت نکنین

5.گاهی ندیدشون بگیرین ، مردارو باید دوست داشته باشی اما بهتره بیشتر اوقات بی خیالشون بشی ازشون دور بشی بزاری فرصت اینو داشته باشن دنبالت بگردن به دستت بیارن ؛ این همون چیزیه که عوام میگن نباید زیاد به مردا رو داد

مثلا یکی گفته : یکی از دوستام عجیبه یعنی همش شوهرش دنبالشه موس موسی میکنه بیا ببین این خانومه برعکس نه زنگ میزنه بهش نه هیچی ،باورت میشه شوهرش میخواسته حرصشو در بیاره گفته همکلاسیهام بهم اس میدن اونم دخترا بعد دوستم گفته خب بدن مگه چیه ؟؟؟

شوهرش میکه : آخه میدونی من تو دانشکاه نگفتم زن دارم

دوستم : خوب کاری کردی نگو زن داری بزار بیشتر هواتو داشته باشن کمکت کنن

جنبه رو حال کردی به این میگن زن، زد تو حال شوهرش

6.پرحرفی ممنوع

7.میاد خونه 1 ساعت بعدش اخبار ناگوارو بدم

8.پیش دیگران تحویلش بگیرم حتی در صورت قهر بودن (میدونم این خیلی سخته)

9.مردان عاشق قدرتند و از آن لذت می برند

10.هیچ گاه نگویید تو بی عرضه ای

11.او را با کسی مقایسه نکنید

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

صبوری

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشششششه یه پس انداز دواز چشم شوهرتون برای خودتووون داشته باشید...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

سعی کنید بحث بینتون رو با گفتگو حل کنید....میدونم سخته ولی وقتی اینکارو تکرار کنید عادت میشه....

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
همیشششششه یه پس انداز دواز چشم شوهرتون برای خودتووون داشته باشید...

من جمع میکنم ولی نمیتونم نگه دارم😖

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
با مورد 3 شدیدا مخالفم درس خودم اینه که هیچوقت نذارید حرمتها بینتون ازبین بره

چطوووور یعنی میگی چشم بگیم و باز اوامر واطاعت کنیم یا چشم نگیم کلا؟؟

ببین باید سعی کنی باهاش دوست باشی....

تا همه چیز رو برات بگه...

نمیگم مثل اون خانوم بیخیال باشی...(شاید شوهرش دلش میخواست خانومش واکنش نشون بده تا مثلا حس کنه برای خانومش مهمه نه اینکه اونجور بیخیال باشه)

ولی اگ زیاد گیر ندی هرچیزی رو برات تعریف میکنن....

حداقل برای شوهر من ک اینجور بوده....

و این خیلی خوبه...