2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 29 پست
واقعا فک میکنین خدا صداتونو نمیشنوه؟! خب ازش معجزه بخواه غیر ممکنه دستتو خالی ردت کنه

میدونم‌میشنوه بهش امید دارم‌که اتفاقی که میخوام میوفته ولی خدا صبوره من‌نمیتونم دیگه صبر کنم 😔

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
واقعا فک میکنین خدا صداتونو نمیشنوه؟! خب ازش معجزه بخواه غیر ممکنه دستتو خالی بذاره

واقعا گل گفتی ، حرفت امید رو تو دل آدم زنده می کنه 

حس خوبی با حرفت بهم دست داد 

خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر شهید سعید سامانلو کن  شهید ابراهیم هادی هم خیلی حاجت میده  البته من شهید سعید سامانل ...

خدا خیرت بده عزیزم❤ ایشالا اگه حاجت روا شدم ۱۴ تا ایت الکرسی به نیت تو هدیه میکنم به ۱۴ معصوم❤

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
عزیزم چرا میگی غیر ممکنه؟چجوری صداش بزنیم؟

چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا همونجوری ک خواسته بودم 

تجربه بهم نشون داده هر وقت مدتها یه حاجت خوب ازش خواستم و مدام به درگاهش دعا کردم بهم داده 

زیاد دربارش فکر نکن و ب خدا بسپارش  و صبور باش

واقعا بابتش صبور بودم 😔 دیگه خستم... 

چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا  ...

خوش به حالت عزیزم... ایشالا برا منم‌معجزه بشه🙏🏻

چون خودم مدتها ازش خواستم معجزه شو نشونم بده بهم نشون داد عین یه معجزه به خواسته م رسیدم دقیقا  ...

عزیزم انشالله هزار باره دیگه هم تجربه کنی

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
ان شاالله میشه  عزیزم حالا ک نشانه های خوبی دیدین پس لازمه ک بازم صبور باشین چون خواسته تون به ...

انشالله عزیزم ❤❤ ممنونم❤

فدای شما مهربون  ان شاالله خداوند چنان معجزه شو نشونتون بده ک از اشک شادی بریزین😃😃😍

قربونت عزیزم خیلی ممنون خدا از دهنت بشنوه

امشب غمگین بودم امیدوارم کردی الهی همیشه امید تو قلبت باشه

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...
واقعا بابتش صبور بودم 😔 دیگه خستم... 

نمیدونم چقدر براش تلاش کردی . اگه خدا هنوز بهت چیزی میخوای نده حتما ازش چیزی با ازرشی خواستی ک بیشنر از اینا باید صبوری و تلاش کنی🙂💙

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
نمیدونم چقدر براش تلاش کردی . اگه خدا هنوز بهت چیزی میخوای نده حتما ازش چیزی با ازرشی خواستی ک بیشنر ...

چقدر حرفت قشنگ بود عزیزم😍 انشالله که همینطور باشه مر هرچقدر دیگه لازم باشه صبر میکنم و هرکاری ازم بربیاد میکنم فقط برسم‌به خواستم. مرسی مهربون❤❤❤