elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 عنوان معجزه 343 بازدید | 29 پست دوستان من یا حاجت تو دلمه که فقط معجزه میتونه منو بهش برسونه... به هر دری زدم... چیکار کنم که خدا صدامو بشنوه معجزه کنه من به خواستم برسم؟😔 تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤ 1399/05/26 | 00:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 با خدا راز و نیاز کن و امید داشته باش بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 خواهش میکنم هر راهی که میدونید بهم بگید تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
سمیه356 عضویت: 1393/01/18 تعداد پست: 1591 نماز کن فیکون حضرت عباس خیلی ها حاجت روا شدن شرچ کن میاد خدایا هزاران بار شکرت سپاسگزارم
fargollllll عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 417 اگه به زیارت عاشورا و دعا اعتقاد داری ، یه چاه زیارت عاشورا بگیر یا ۷ روز پشت سر هم سوره ی یاسین بخون 🙏
ftme_28 عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 4120 نذر شهید سعید سامانلو کن شهید ابراهیم هادی هم خیلی حاجت میده البته من شهید سعید سامانلو برام معجزه کرد اگه حاجت گرفتی برای منم دعا کن
mamanaam عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 805 الهی ک خاسته دلت با حکمت خدا یکی باشه🌸🌸 🧚♀️🧚♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 فکر کردم منو صدا کردی💜 خواهش میکنم یه راهی بهمنشون بده... بخدا به هر دری زدم ۲سال صبر کردم... تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 با خدا راز و نیاز کن و امید داشته باش همش با خدا حرف میزنم خیلی امید دارم خیلی خوابای خوب میبینم ولی خوب هنوز چیزی عوض نشده... تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 نماز کن فیکون حضرت عباس خیلی ها حاجت روا شدن شرچ کن میاد مرسی عزیزم❤❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
elnaz_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 262 اگه به زیارت عاشورا و دعا اعتقاد داری ، یه چاه زیارت عاشورا بگیر یا ۷ روز پشت سر هم سوره ی یاسین بخو ... مرسی عزیزم خدا خیرت بده❤ تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوممیرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
گلشادب عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1924 همش با خدا حرف میزنم خیلی امید دارم خیلی خوابای خوب میبینم ولی خوب هنوز چیزی عوض نشده... زیاد دربارش فکر نکن و ب خدا بسپارش و صبور باش بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشنترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
تابانشدی عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3373 واقعا فک میکنین خدا صداتونو نمیشنوه؟! خب ازش معجزه بخواه غیر ممکنه دستتو خالی ردت کنه عزیزم چرا میگی غیر ممکنه؟چجوری صداش بزنیم؟ ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...