2777
2789
عنوان

قد بلند و کوتاه

421 بازدید | 22 پست

سلام کسی هست که قد کوتاه باشه و اعتماد به نفسش پایین باشه ؟؟ نگران نیستید ... یا اینکه شده به خاطر قد کوتاه به خیلی چیزا نتونست برسید؟؟ یا شده کسی به خاطر قد کوتاه بودنش مجرد بمونه همیشه ؟؟؟

نه قدم بلنده ولی اعتماد ب نفسم پایینه

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

قد همسرم ۱۷۰ هست.اصلا هرگز بخاطر قد نه چیزی بهش گفتم نه خودم خجالت کشیدم.مرده ب معنای واقعی

۱۰۰۰بارم برگردم عقب بهش بله میگم

تنها ایرادش همین بود ک اونم داریم بچمو تغذیه خوب میکنیم و دکتر میبریمش قدش بلند تر شه

قد آدم دست خودش نیست

ویژگی هایی که دست خود آدم نیست مثل قد و چهره و محل تولد و خانواده نه تاثیری توی اعتماد بنفس دارن نه اصلا مایه افتخار و مباهاته 

یبار یاد بگیرین اینو که آدم چیزی بیشتر از پوسته ظاهریشه 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

قد کوتاه نباید روی اعتماد به نفست تأثیر بد بذاره

هر کی یه شکل و شمایلی داره همش هم کار خداست و هیچ عیبی در اون نیست . همیشه از چیزی که هستی خوشحال باش 

کلام آخر....اللهم عجل لولیک الفرج