سلام کسی هست که قد کوتاه باشه و اعتماد به نفسش پایین باشه ؟؟ نگران نیستید ... یا اینکه شده به خاطر قد کوتاه به خیلی چیزا نتونست برسید؟؟ یا شده کسی به خاطر قد کوتاه بودنش مجرد بمونه همیشه ؟؟؟
من دوست داشتم یکم کوتاه تر بودم میتونستم پاشنه بلند بپوشم😑
همینجوریش از همه بلندترم پاشنه بلند بپوشم دیگه.....😑
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
من قدم خوبه.اما میدونم ربطی به این چیزا نداره.یه دوست قد کوتاه داشتم که همیشه مجبور بود کفشهای ده سانتی بپوشه.زودتر از من شوهر کرد.شوهرشم از من بهتر و پولدارتر و آدمتر بود.اما اعتماد به نفس زیادی داشت.راستش زیبا هم نبود لوند بود فقط
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
ما یه استاد داشتیم میگفت قد کوتاه با کوتوله فرق داره .. حتی اگه قد کوتاه زیر ۱۵۰ باشه... چون کلا اندام کوتوله ها دفرمس..نمیدونم متوجه میشید چی میگم... ولی خب ما قدمون به مادربزرگمون رفته ... وگرنه داییام عموهام همه بلندن از شانس منه که به مادر بزرگم رفتم 😑😐😶
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹