2777
2789
عنوان

قد بلند و کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 22 پست

مگه قدت چنده؟

من دوست داشتم یکم کوتاه تر بودم میتونستم پاشنه بلند بپوشم😑

همینجوریش از همه بلندترم پاشنه بلند بپوشم دیگه.....😑

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من کوچولو موچولوییم اما خودمو دوست دارم اعتماد به نفسم دارم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قدم خوبه.اما میدونم ربطی به این چیزا نداره.یه دوست قد کوتاه داشتم که همیشه مجبور بود کفشهای ده سانتی بپوشه.زودتر از من شوهر کرد.شوهرشم از من بهتر و پولدارتر و آدمتر بود.اما اعتماد به نفس زیادی داشت.راستش زیبا هم نبود لوند بود فقط

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

ما یه استاد داشتیم میگفت قد کوتاه با کوتوله فرق داره .. حتی اگه قد کوتاه زیر ۱۵۰ باشه... چون کلا اندام کوتوله ها دفرمس..نمیدونم متوجه میشید چی میگم... ولی خب ما قدمون به مادربزرگمون رفته ... وگرنه داییام عموهام همه بلندن از شانس منه که به مادر بزرگم رفتم 😑😐😶

تازه قد کوتاه ها بغلی ترن ولی من....😭😶

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹