2777
2789
عنوان

جواب دادم

1464 بازدید | 47 پست

آیسو ی عزیز  جواب تاپیکت رو دادم هرکار کردم نشد اسمت رو تگ کنم  لطفا بیا عزیزم اگر هستی 

@ayso_aryan@

دوستان اگر میتونید کاربری بالا رو تگ کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4776655/%d8%af%d9%88%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%da%a9%d8%b3%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b3%d8%b1%d8%b7%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d8%ad%d9%85-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%88-%d8%af%d9%88%d8%aa%d8%a7-%d8%aa%d9%88%d8%af%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87

متولد ۱۳۳۱ هستم 

وقتتون بخیر

پدرم پارکینسون و دیابت دارند و بخاطر دیابت یکی از کلیه هاش دچار مشکل شده و تحت نظره و داروهایی که استفاده میکنه

لوزان ۲۵

پنتوکسی فیلین

کلسیتریول 

فوروزماید

گلی بنگلامید

متفورمین

استفاده میکنه

کراتیین ۷۵۰

پروتیین ۷۹۰

البته دوباره ازمایش داد با استفاده از داروها کراتین نرمال شد ولی پروتیین خیر

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتتون بخیر پدرم پارکینسون و دیابت دارند و بخاطر دیابت یکی از کلیه هاش دچار مشکل شده و تحت نظره و د ...

باید تحت نظر متخصص کلیه باشن درمورد شرایط ایشون باید بالینی و با دیدن آزمایشات اظهار نظر و تشخیص گزاری کرد  

اگر کنترل نشه و پروتئین دفع کنه ممکنه کار درمان به دیالیز واگزاری بشه 

البته چون یکی از کلیه ها این مشکل رو داره احمال دیالیز کم هست اما باید فقط تحت نظر متخصص مربوطه باشن 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
بنظرتون بهتر میشه؟ بخاطر کرونا بستری نکردن

نیاز به بستری نیست چون شرایط اورژانسی نیست 

اما باید رژیم مخصوص تحت نظر دکتر داشته باشن و داروهای تجویز شده رو مصرف کنن 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
باید تحت نظر متخصص کلیه باشن درمورد شرایط ایشون باید بالینی و با دیدن آزمایشات اظهار نظر و تشخیص گزا ...

بله تحت نظر هستن 

یه ازمایش دیگه هم دادن جوابش شنبه آماده میشه

حواب رو گرفتم میشه عکسشو براتون بفرستم ؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
بله تحت نظر هستن  یه ازمایش دیگه هم دادن جوابش شنبه آماده میشه حواب رو گرفتم میشه عکسشو براتو ...

بزار عزیزم اشکال نداره 

ولی باید تحت نظر متخصص کلیه باشه حتما درغیر این صورت کلیه هاش آسیب میبینه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
بزار عزیزم اشکال نداره  ولی باید تحت نظر متخصص کلیه باشه حتما درغیر این صورت کلیه هاش آسیب میب ...

چشم حتما

جسارتا شما تهران هستید؟

چشم حتما جسارتا شما تهران هستید؟

ترجیح میدم عنوان نکنم عزیزم  

به خاطر شغلم ممکنه عزیزانی بخوان مراجعه حضوری کنن و این نوعی تبلیغ هست که مخالف قوانین سایته 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
ترجیح میدم عنوان نکنم عزیزم   به خاطر شغلم ممکنه عزیزانی بخوان مراجعه حضوری کنن و این نوعی تبل ...

بله حرفتون صحیحه

بزار عزیزم اشکال نداره  ولی باید تحت نظر متخصص کلیه باشه حتما درغیر این صورت کلیه هاش آسیب میب ...

سلام خانوم ببخشید ممنون میشم راهنماییم کنین، من بخاطر معده درد ورفلاکس دکتر رفتم که تشتیص سو هاضمه دادن و بهم قرص لورازپا و شربت آلومینیوم داد که با مصرف اینا و پرهیز غذایی خیلی بهترم و دیگه تقریبا مشکلی ندارم، دکتر برام آندوسکوپی و سونو نوشته، یعنی باوجود بهتر شدن باز لازمه اینارو انجام بدم؟ یعنی ممکنه مشکل جدی ای داشته باشم؟

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

من با ویکتوزا 10 کیلو کم کردم 

الان دیگه با ویکتوزا یک کیلو هم کم نمی کنم 

راه دیگه ای نیست ک وزنم بیاد پایین 

PCO هم هستم 

مرسی عزیزم  

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all
سلام خانوم ببخشید ممنون میشم راهنماییم کنین، من بخاطر معده درد ورفلاکس دکتر رفتم که تشتیص سو هاضمه د ...

سلام عزیزم 

بعضی موارد  علت اندوسکوپی بررسی و تشخیص علت مشکلاتی مثل درد مداوم قسمت فوقانی شکم، تهوع، استفراغ، اشکال در بلع یا سوزش سر دل  تشخیص ناهنجاری‌های مری، معده و تومورها و سرطان هایی که در مراحل اولیه هستند باشه 

اگر مدت زیادی بوده که این حالت رفلاکس و معده درد رو داشتی 

و چند بار تا الان تکرار شده  بهتره هم سونوگرافی و هم آندوسکوپی رو انجام بدی  چون ممکنه اثر دارو تا وقتی پایدار باشه که مصرف میکنی و بعد از عدم  مصرف دومرتبه علائم  برگرده !!

اما اگر اولین باره رفلاکس و.. داری بعد از قطع دوره مصرف دارو ها یه مدت صبر کن اگر علائم برنگشت که هیچ اما اگر علائم رو مجدد داشتی  بهتره آندوسکوپی و سونو گرافی  رو انجام  بدی 

متولد ۱۳۳۱ هستم