2777
2789
عنوان

جواب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 47 پست
خواهش میکنم عزیزم  البته شیر اگر دامی و محلی باشه ممکنه یه مزه ترش و بوی ترشیده  به خودش ...

سلام خانم دکتر ببخشید علت اینکه زبان حالت جغرافیایی میشه چیه؟ راه درمانی هم داره؟

خانم دکتر جون روزتون مبارک

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم ...💜🌷🌻😍 ممنونم 

سلام ممنون میشم اگه مقدور بود جواب سوالم رو بدین

من ۱۹ هفته باردار هستم

در بارداری دومم(قبلی) از ماه چهارم به بعد با کوچکترین استرس و اضطرابی دچار اسهال شدید و شکم درد می شدن طوری که فقط زیر دوش آب گرم آرومتر می شدم و این اتفاق معمولا هفته ای یک بار یا ده روز یکبار برام پیش اومد...یک بار هم شیر خوردم که باز همین جالت برام پیش اومد در صورتی که قبلا مشکلی نداشتم.  

الان و سر این بارداریم هم بدو ورود به ماه چهارم این مشکل یک بار برام پیش اومد و چون قبلا دکتر زنان گفته بود احتمالا روده ات تحریک پذیر شده سعی کردم استرس و ناراحتی رو از خودم دور کنم اما می ترسم باز این مشکل پیش بیاد. فرزند قبلیم رو به دلیل کم شدن آب دورش تو ۳۷ هفته و سه روز سزارین شدم . آیا ممکنه اون اسهالهای شدید باعث کم شدن مایع دور بچه شده باشن چون کلیه های دخترم تو سونوگرافی بارداری کاملا بررسی شدن که مشکل از اونها نباشه و مشکلی نداشتن خداروشکر؟  و راه حل چی هستش؟ 

با تشکر

سلام عزیزم ببخشید من یه سوال داشتم یکی ازاشنایانم چندماهیهه  صبحاکه ازخواب بیدارمیشند سرگیجه وحالت تهوع دارند و اشتهاشونم خیلی کم شده درحدی که دوسه قاشق غذا میخورن سیرمیشن دکترم رفتن قبلا ولی الان بخاط. شرایط کرونا میترسن برن بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
سلام عزیزم ببخشید من یه سوال داشتم یکی ازاشنایانم چندماهیهه  صبحاکه ازخواب بیدارمیشند سرگیجه وح ...

سلام عزیزم 

احتمالا فریتین خونش پایینه 

باید آزمایش کامل خون بده 

نمیشه بدون آزمایش حرفی زد  احتمال کم خونی داره  هرچند این حالات صرفا برپایه کم خونی نیست و میتونه دلایل دیگه داشته باشه 

به هرحال با انجام آزمایش کامل خون نتیجه مشخص میشه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

سلام خانم دکتر

وقتتون بخیر

خلاصه پرونده زایمان خودم هست

اگر زحمتی نیست میشه مطالعه کنید و بفرمایید چی نوشته؟

ممنونم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
سلام ممنون میشم اگه مقدور بود جواب سوالم رو بدین من ۱۹ هفته باردار هستم در بارداری دومم(قبلی) از م ...

سلام عزیزم 

چون توی دوران بارداری این اتفاق برات نیوفتاده و این حالت هفته ای یا ده روز یکبار رخ داده  بنابراین اختلال مزمن نیست 

نظر من هم مبتنی بر سندرم روده تحریک پذیر هستش 

در سندرم روده تحریک پذیر ( IBS ) اختلال در عملکرد روده باعث میشه غذا خیلی سریع یا خیلی آهسته در دستگاه گوارش حرکت کنه  این بیماری میتونه باعث اسهال، یبوست یا هردو بشه . هم چنین میتونه  باعث شکم درد طولانی یا کوتاه بشه 

بهترین راه درمان ، تغییر رژیم غذایی شماست  . شما میتونید رژیم کم چرب و پرفیبر استفاده کنین  ، از مصرف غذاهایی که به نظر میرسه  وضع شما رو بدتر میکنه خود داری کن و راههایی برای مقابله با استرس خودت  تدارک ببین 

درصورتی که  اسهال مکررا اتفاق افتاد  لوپرامید مصرف کن 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
سلام عزیزم  احتمالا فریتین خونش پایینه  باید آزمایش کامل خون بده  نمیشه بدون آزمای ...

اخه اونوقت که دکتر رفته بودند بهشون گفتن که بخاطر کرونانمیتونن اندوسکوپی کنن وگرنه انجام میدادن..اندوسکوپی معمولا برای چی انجام میدن؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗