2777
2789
عنوان

جواب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم  بعضی موارد  علت اندوسکوپی بررسی و تشخیص علت مشکلاتی مثل درد مداوم قسمت فوقانی ...

واقعا ممنونم که جواب دادین، من از سال ۹۳ این مشکلات رو داشتم و همین داروها رو مصرف کردم اما دوره درمان تمام نشده بود که باردار شدم و دارو رو قطع کردم به دستور پزشک، دوبار هم باردار شدم، دوتا ۹ ماه ویار و استفراغهای شدید بارداری معدمو بدتر کرد وحالا دوباره که به همون پزشکم مراجعه کردم گفت چون چندساله ادامه دارشده آندو و سونو انجام بده، خدا انشاالله به شما سلامتی بده، از لطف شما متشکرم

هرچه آمد به سرم باز بگویم گذرد------------- وای ازین عمر که با میگذرد میگذرد                   آدم منتظر هیچ نشانه ی خاصی ندارد، فقط با هر صدایی برمیگردد

دوباره سلام خانم دکتر من نافم دررفته بیشترازیه ماهه چون اولش نمیدونستم نافمه فک میکردم معده ورودمه درد میکنه میرفتم دکترعمومه هم داروی معده اینا میداد الان جای نافم آب آورده یکی هست آشنامون نافوجامیندازه فقط این آب آورده نمیزاره جاش محکم بشه شکمم قاروقورمیکنه انقدآب توشه چجوری رفعش کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره سلام خانم دکتر من نافم دررفته بیشترازیه ماهه چون اولش نمیدونستم نافمه فک میکردم معده ورودمه د ...

سلام عزیزم 

ببین گلم  توی طب جدید موضوع افتادگی ناف اصلا جایگاهی نداره اما توی طب سنتی این مسئله وجود خارجی داره  

ببین عزیزم این حالت به خاطر بلند کردن ناگهانی وسایل سنگین گاهی اوقات به خاطر سرد و گرم شدن های زیاد و...رخ میده 

دردی که به این خاطر احساس میشه به خاطر کرامپهای عضلانی اطراف ناف هست 

از رگ عصبی که از زیر بغل انسان و یا نقطه هیگو (فاصله بین انگشت شست دست و انگشت اشاره دست) رد میشه باید بکار بگیری 

به این حالت که با 2 انگشت اشاره و انگشت شصت این رگ رو بگیری   و محکم فشار بدی که باید این فشار خیلی  زیاد باشه  

باید به مدت طولانی شکمت رو با ویکس که خاصیت گرم کنندگی داره بمالی و با پارچه گرم شده بگیری دور شکمت تا یک هفته سعی کن آب یخ نخوری  ( ملول یا گرم و درکل دمای عادی باشه مثل آب شیر ) 

این حالت اکثر مواقع خود به خود خوب میشه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
ببخشید یسوال داشتم من تیروئید کم کار دارم معمولا ۷.۸ حدودا هس میتونم لیزر نوی زائد انجام بدم قرص لوت ...

سلام عزیزم 

باید بعد  از کنترل تیروئید اقدام به حذف موهای زائد کنی . چون در غیر این صورت لیزر  نمیتونه کمک چندانی به حذف موهای زائد ناشی از تیروئید کنه و بعد مدت کوتاه  بعد  از تکمیل جلسات لیزر مجددا اختلالات هورمونی باعث رشد موهای زائد میشه 

و باید دراین خصوص با متخصص غدد مشورت کنی  

متولد ۱۳۳۱ هستم 
سلام البته موهام بخاطر تیروئید بیشتر نشده   بازم نمیتونم؟

هیچ وقت نمیشه به خاطر نوع تیروئید یا......بگی به خاطر تیروئید دچار موهای زائد نشدی  

شاید اصلا تیروئید شما کنترل شده اما به غده پارا تیروئید آسیب رسیده باشه چون این مورد بیشتر از اختلال تیروئید موجب موهای زائد میشه  بنابراین باید همون طور که توی پست سابق گفتم  با مشورت متخصص غدد اقدام کنی 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

سلام خانوم دکتر خوبین

ببخشید دوستم برا فردا کنکور داره و دولیوان شیر خورده بعد متوجه شده ک ترش بوده ولی تاریخش نگذشته بوده

چن ساعت بعد علایم نشون میده؟ چیکار کنه؟

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
سلام خانوم دکتر خوبین ببخشید دوستم برا فردا کنکور داره و دولیوان شیر خورده بعد متوجه شده ک ترش بوده ...

دولیوان خورده بعد متوجه ترشی شده ! 

پس احتمالا ترشی شیر درحدی نبوده که علامت فاسد شدن شیر باشه 

حتی اگر فاسد هم بود و خورده بود باید بعدش شیر سالم نوشید  یکی از بهترین راه هایی که باعث میشه شیر فاسد شده که فردی خورده اثر منفی نزاره  خوردن شیر سالم هست 

خوردن عسل با آب سرد هم مفید هستش 

اما به طور کلی ترس نداشته باشه واسه کنکور فردا براش ضرر آفرین نیست 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
دولیوان خورده بعد متوجه ترشی شده !  پس احتمالا ترشی شیر درحدی نبوده که علامت فاسد شدن شیر باشه ...

اخه میگه خیلی وقته نخورده بودم اولش فک کردم عادیه طعمش بعد متوجه شده

خیلی ممنون چشم بهش میگم

دستتون درد نکنه

اخه میگه خیلی وقته نخورده بودم اولش فک کردم عادیه طعمش بعد متوجه شده خیلی ممنون چشم بهش میگم دستتو ...

خواهش میکنم عزیزم 

البته شیر اگر دامی و محلی باشه ممکنه یه مزه ترش و بوی ترشیده  به خودش بگیره ( خیلی ترش نه ) باید بدونین اگر این نوع شیر بوده  این مزه ترشش  اگر زیاد نبوده  میتونه عادی باشه 

متولد ۱۳۳۱ هستم 
خواهش میکنم عزیزم  البته شیر اگر دامی و محلی باشه ممکنه یه مزه ترش و بوی ترشیده  به خودش ...[/QUOTE]

[QUOTE=151615400]خواهش میکنم عزیزم  البته شیر اگر دامی و محلی باشه ممکنه یه مزه ترش و بوی ترشیده  به خودش ...

فکر میکنم پاستوریزه بوده

بازم ممنون