2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن؟ میشه بیاید؟

171 بازدید | 15 پست

من چند روزه خیلی حالم بده 😢😢😢

اوایل فقط گلو درد بود و سرفه

ولی هر روز یه علائم جدید بهش اضافه میشه، شبها خیلی سختمه و درد دارم.

سرم خیلی درد میکنه،تب میکنم هی، بدنم درد میکنه،ضعف شدید دارم،اشتهام از بین رفته، حس بویایی و چشاییم از بین رفته، دهنم انگار تلخه.

معده ام شبا خیلی درد میگیره.

دکترم رفتم ولی فقط کلی ویتامین و اینا داد،

شما چه علائمی داشتید؟

چقدر طول میکشه خوب بشم؟

شبیه هیچ بیماری ای که قبلا گرفتم نیست.

تازه هفته ی دیگه اثاث کشی هم دارم 😫😢😞

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم دقبقا همین ها رو دارم.شب تا صبح خواب ندارم.ابریزش بینی فقط ندارم.ولی تب خفیف گلو درد.بی حالی .خستگی.

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
کرونا گرفتی 😐برید دکتر

رفتم دیروز.

آزمایشم دادم، گفت مشکوکه. نمیتونم بگم داری یا نداری.

اما مراقبت کن و قرنطینه باش.

خیلی بده بخدا

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
رفتم دیروز. آزمایشم دادم، گفت مشکوکه. نمیتونم بگم داری یا نداری. اما مراقبت کن و قرنطینه باش. خیل ...

تو هم سوزش چشم و بینی داری استارتر؟

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
کرونا گرفتی 😐برید دکتر

دکتر همون ویتامین رومبده  به اسونی هم بستری نمیکنن پس بهتره به دکتر دل نبندیم ازهمون ویتامبنها وتغذیه خوب استفاده کنیم داروی امام کاظم هم روی اطرافیان من خیلی خوب جواب داده

به خاطر کولرو پنکه هم میتونه باشه

آره دکتر هم گفت جلوی کولر نبودی؟

هفته ی پیش موهامو رنگ کردم، سرم میسوخت ۳ ساعت تو آرتیشگاه جلوی کولر وایسادم سر و تنم هم خیس بود.

دقیقا از فرداش اینجوری شدم.

ولی دکتر گفت بخاطر شرایط ما همه رو میگیم کرونا دارید😐

رفتم دیروز. آزمایشم دادم، گفت مشکوکه. نمیتونم بگم داری یا نداری. اما مراقبت کن و قرنطینه باش. خیل ...

همون از بین رفتن بویایی و چشایی داری حتما داری..همون ویتامینارو برو..فقط باید خودت و تقویت کنی و سیستم ایمنی و بالا ببری

تو هم سوزش چشم و بینی داری استارتر؟

چشم نه.

ولی سوزش بینی آره

همون از بین رفتن بویایی و چشایی داری حتما داری..همون ویتامینارو برو..فقط باید خودت و تقویت کنی و سیس ...

غذا میپزم ولی به زور میخورم.

همه چی برام مزه ی زهرمار میده

اره الان یکی ریش یکم خراب باشه میگن کرونا داری 

ولی تا حالا چنین سرماخوردگی ای نگرفته بودم!

خیلی سخته و علائمش خیلی عجیب غریبه