2777
2789
عنوان

خواهر شوهر و برادر شوهر بیشعور

323 بازدید | 14 پست

دوستان یکی از خواهر شوهرام و برادر شوهرم(یدونه دارم) خیلی خیلی تو زندگیم دخالت میکنن! "وااااقعا خستم کردن، هم منو، هم شوهرمو! کار به جایی رسیده جاریمم اجازه دخالت به خودش میده، چندین بار پدر شوهرم، مادر شوهرم و خواهر شوهر دیگریام بهشون تذکر دادن اما اصلا انگار تاثیری نداره! 

دخالت دیگه در حد چرا لباس میخرید!؟ چرا ماشینو عوض کردین؟؟؟ چرا خونتون این مدلی چیدین؟ چرا خرج میکنید؟ چرا چرا چرا! اه خسته شدم!!!!! امشب پدر شوهر و مادر شوهرم بدجور به برادر شوهرم توپیدن! اما بازم داشت میرفت گفت من برادر بزرگم، پس باید به حرفم گوش بدین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 پس‌اونا دهنشون چفت وبست نداره بیخیال توجه نکن

موندم این دوتا آشغال به کی بردن!!! پدر و مادر شوهرم و ا. ن 2 تا خواهر شوهر دیگریام عالین بخدا قسم. 

ر کن جاریم میخواد برام مامان بازی دربیاره! 

موندم این دوتا آشغال به کی بردن!!! پدر و مادر شوهرم و ا. ن 2 تا خواهر شوهر دیگریام عالین بخدا قسم.&n ...

من پدرومادرشوهرم خیلی دخالت میکنن

مادرش میره باباشو‌پر میکنه می ندازه به جون ما

یادم یه بار عقد دختردایی شوعرم بود کلی به ما وعلی الخصوص خانواده شوهرم خوبی کردن و دایی شوهرم منو پاگشا کرد برام‌النگو‌خرید منم می خواستم عقد دخترش جبران کنم ولی خواهرشوهرم گف ما‌پنجاه کادو میدیم و توجشن پسرش هم‌کادو دادی خواستی توهم‌پنجاه بده حالا منم ازش مشورت خواستم خودسر انصافا اهل دخالت نیست

واااای مادرشوهرم رفته بود به شوهرش گفته بود زنگ زده بود دادوبیدادمیکرد به شوهرم که چرا زنت پنحاه هزار کادو داده زن من داده بود بس بود😑😑😑

شوهرم گفت ماهیچ به تو این قدر دایی م خوبی کرده اصلا پنجاه پول میوه و غذایی که خوردیم نبود

کافیه شوهرم ده دیقه زودتر از مغازه بیاد خونه باباش پدرشو‌درمیاره که چرا زود میایی

من پدرومادرشوهرم خیلی دخالت میکنن مادرش میره باباشو‌پر میکنه می ندازه به جون ما یادم یه بار عقد دخ ...

کاملا درکت میکنم اما با این تفاوت که خواهر و برادر شوهرم گند زدن به اعصاب و روانم، دخترای خواهر شوهرم برام خواهر شوهر بازی در میارن، جاریم که دیگه نگم برات!!!! 

کاملا درکت میکنم اما با این تفاوت که خواهر و برادر شوهرم گند زدن به اعصاب و روانم، دخترای خواهر شوهر ...

عوضیا 

بدم میاداز این جور ادما

باز خداروشکر شوهرت‌جوابشونو میده