2777
2789
1 اینکه اگه وقتی بهت غسل جنابت واجب شد همزمان پریود هم بشی میتونی غسل جنابتو انجام بدی؟ یعنی منظورم اینه ک تو پریودی بدن ک پاک نیست باید صبر کنیم تموم شه غسل جنابت انجام بدیم بهم نخندینا بلد نیستم کمک پلییییز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست بدن پاک نیست اما بهتره غسل رو انجام داد چون حالت جنب بدن رو سنگین میکنه اگر هم انجام نشد بعد از خونریزی یه غسل انجام بشه به نیت هر دو کفایت میکنه
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
خب بچه ها پریود من 7 روز طول میکشه مثلا اگه اولین روز پریودم جنب هم بودم و تا برم حموم مثلا پریود شدم چجوری وایسم 7 روزم تموم شه بعد برم غسل جنابت انجام بدم خیلی بده که اصلا تحملشو ندارم برام خیلی سواله
انجام بده حتما خودت سبک میشی چون حتی خوردن و آشامیدن هم برای فرد جنب مکروهه
خدای خوبم، بخاطر لطف و مهربونی که در حق من و همسرم کردی، و بعد از چهارده سال بهمون بچه دادی بی نهایت متشکرم، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله، الهی الحمدلله 
چرا مسخرت کنیم عزیزم.کی گفته باید صبر کنی.جنابت حالت خباثت شدیدی داره.اگه خونت زیاده و ب پر وپاچت میریزه, داخل پنبه بذار وسریع غسل کن.من پرسیدم
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم
عزیزم چقد خودتو اذیت میکنی من که واقعا تو اون حالت موندن واسم غیر ممکنه برو غسل کن خودتو راحت کن بعد پریودتم برو غسل حیض قدیم نیست که حمام در دسترس نباشه
یعنی تو مدت پریود اگه غسل جنابت انجام بدی بدن از جنب پاک میشه؟؟؟؟؟ خیلی برام مهمه اخه غسل جنابت خیلی سنگینه ادم حس بدی داره اگه انجامش نده من تو حین داشتن غسل از خودم بدم میاد
دوستان من بعد از غسل فهمیدم یه مقدار کم از لاک ابرو هنوز رو ابروم باقی مونده خیلی ناراحت شدم الانم پریودم و شدیده، نمیتونم امروز برم حمام یعنی غسلم اشتباهه؟!!! خیلی ناراحتم
خدارو شکر