سلام. دوبار سقط بعلت پارگي كيسه اب در هفته 20و 15-داشتم با كمي درد اتفاقي كيسه پاره ميشود..خيلي سخته برام و فراموش نشدني .. مشابه اين اتفاق برا كسي رخ داده و راه درمانش چي بوده است؟:
ببینمن هیچ علائمی نداشتم. منم دیدم قطره ای اب میاد. فککردم ادراره. تو رو خدا حتی فردا ک جمعه س، بر ...
واقعا آخه بیمارستان آلودس میترسم برم 😭😭😭😭 هفته بعد وقت چکابمه به دکتر میگم الان دو هفته ای میشه که اینجوریم خودمم انقد میترسم
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ان شالله هر چی خیره براتون پیش بیاد خستگی جسمی یطرف استرسشم یطرف بخدا شمام برا من دعا کنین
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
واقعا آخه بیمارستان آلودس میترسم برم 😭😭😭😭 هفته بعد وقت چکابمه به دکتر میگم الان دو هفته ای میشه ...
خوب عزیزممنم از الودگی بیمارستلن و دکتر ترسیدم.اخرشم ب اصرار مامانم رفتم.بهرحال من وظیفه خودم میدونستم ک نه تنها تذکر. بلکه اصرار کنم. حتی اگه برنجی. ولی ببشتر ازین از دستمنمیاد و ب عهده خودته. ان شالله ک مسیله مهمی نیست. متم واست دعا میکنم
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
عزیز تا هفته دیگه صبر نکن. باور کن یک روز یک روزه. من خودم چون زخم خورده م، هی دارم بهت اصرار میکنم. ...
با سونو مشخص میشه سوراخیش؟؟؟؟
خوب عزیزممنم از الودگی بیمارستلن و دکتر ترسیدم.اخرشم ب اصرار مامانم رفتم.بهرحال من وظیفه خودم مید ...
مرسی مهربونم چون شهرمون وضعیت قرمزه فقطم یه بیمارستان داره وحشت دارم برم اونجا ممنون از راهنماییت