2777
2789
عنوان

پارگي كيسه اب در هفته 20 و هفته 15

| مشاهده متن کامل بحث + 16824 بازدید | 82 پست
ببین‌من هیچ علائمی نداشتم. منم دیدم قطره ای اب میاد. فک‌کردم ادراره. تو رو خدا حتی فردا ک جمعه س، بر ...

واقعا آخه بیمارستان آلودس میترسم برم 😭😭😭😭 هفته بعد وقت چکابمه به دکتر میگم الان دو هفته ای میشه که اینجوریم خودمم انقد میترسم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
بميرم برات درك ميكنم..شما علتش رو دونستن؟:

والا دلیل سوراخ شدنش نگفتن. گفتن هر دلیلی ممکنه. من هیچ اتفاقی واسم‌نیوفتاده بود. ولی بیشتر از یک‌هفته، سوزاخ بوده و من نفهمیدم. گفتن باعث عفونت شده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يا الله ك دلتون شاد بشه..برا ما هم دعا كنين لطفا

ان شالله هر چی خیره براتون پیش بیاد خستگی جسمی یطرف  استرسشم یطرف بخدا شمام برا من دعا کنین

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
راه درماني. علتي.... ب شما توضيح ندادن؟؟

گفتم. گفتن سوراخ شدنش باعث نفوذ عفونت سده.‌باید ختم حاملگی بشه. واسه تو چی گفتن؟

واقعا آخه بیمارستان آلودس میترسم برم 😭😭😭😭 هفته بعد وقت چکابمه به دکتر میگم الان دو هفته ای میشه ...

خوب عزیزم‌منم از الودگی بیمارستلن و دکتر ترسیدم.اخرشم ب اصرار مامانم رفتم.‌‌بهرحال من وظیفه خودم میدونستم ک  نه تنها تذکر. بلکه اصرار کنم. حتی اگه برنجی. ولی ببشتر ازین از دستم‌نمیاد و ب عهده خودته.‌ ان شالله ک مسیله مهمی نیست. متم واست دعا میکنم

۲۸ هفته بودم😔 منم سزارین شدم.‌اما بچه م چند روز بیشتر نموند

عزیز دلم

انشاالله خدا بازم دامنت رو سبز کنه

تو بیمارستان که بودم یکی ۳قلو دنیااورد دقیقا اسمشونو یادمه حسین نیاز کیان

۲۷هفته بودن ۳روز موندن و پر کشیدن اونام😥😥😥😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیز تا هفته دیگه صبر نکن. باور کن یک روز یک روزه. من خودم چون زخم خورده م، هی دارم بهت اصرار میکنم. ...

با سونو مشخص میشه سوراخیش؟؟؟؟

گفتم. گفتن سوراخ شدنش باعث نفوذ عفونت سده.‌باید ختم حاملگی بشه. واسه تو چی گفتن؟

من ب محض سوراخ شدن رفتم بيمارستان و ختم بارداري دادن.. عفونت نداشتم..شايد از دهانه رحم بوده اينحور گفتن ك ضعيف هستش

خوب عزیزم‌منم از الودگی بیمارستلن و دکتر ترسیدم.اخرشم ب اصرار مامانم رفتم.‌‌بهرحال من وظیفه خودم مید ...

مرسی مهربونم چون شهرمون وضعیت قرمزه فقطم یه بیمارستان داره وحشت دارم برم اونجا ممنون از راهنماییت

عزیز دلم انشاالله خدا بازم دامنت رو سبز کنه تو بیمارستان که بودم یکی ۳قلو دنیااورد دقیقا اسمشونو ی ...

مرسی❤.  واسم دعا کن. دعا کن خدا بهم صبر بده

با سونو مشخص میشه سوراخیش؟؟؟؟

نه. حجم اب مشخص میشه، اگه کم باشه باید ازمایش کنن ببینن نشت اب داری و یا دلیلش چیز دیگه ایه. 

عزیز دلم انشاالله خدا بازم دامنت رو سبز کنه تو بیمارستان که بودم یکی ۳قلو دنیااورد دقیقا اسمشونو ی ...

واي خيلي سخته... يا خدا ك دل اين بنده خدا اروم شده باشه.   هر چند همه عمرش از ياداوري اين اتفاق ميلرزه

مرسی❤.  واسم دعا کن. دعا کن خدا بهم صبر بده

انشاالله عزیزم ❤❤❤❤❤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری