2777
2789
عنوان

پارگي كيسه اب در هفته 20 و هفته 15

| مشاهده متن کامل بحث + 16831 بازدید | 82 پست
سوراخ بشع که میدوزن برا شما سقط شد؟

من نمیدونم باید چی میکردن و چرا نکردن😔 گفتن باید ختم حاملگی بشه. ب دنیا اومد. ولی هفته ش کم بود😔من فقط چند روز مادر بودن تجربه کردم. دلم‌خیلی گرفته

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن هفتگی؟؟؟ علائمشو میگی؟؟؟ ببخشین اینو میگم من الان بیستو پنج هفتمه وقتی عطسه یا سرفه یا استفراغ می ...

من سرفه ميكردم اب ميومد.. دستمال كاغذي گذاشتم.. اب متمايل ب زرد بود..رفتم بيمارستان نشون دادم گفتن اب كيسه جنين هست

من نمیدونم باید چی میکردن و چرا نکردن😔 گفتن باید ختم حاملگی بشه. ب دنیا اومد. ولی هفته ش کم بود😔من ...

عزیز دلم

دختر خالم ۳۰هفته بود گفتن سوراخ شده

بستریش کردن

کلی باید مایعات میخورد که بچه به خشکی نمونه

۱هفته نگهش داشتن اخرم سزارین اورژانسی شد بچش الان ۱۸ماهس ولی۴۳روز بیمارستان بود

شما چن هفته بودی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چن هفتگی؟؟؟ علائمشو میگی؟؟؟ ببخشین اینو میگم من الان بیستو پنج هفتمه وقتی عطسه یا سرفه یا استفراغ می ...

ببین‌من هیچ علائمی نداشتم. منم دیدم قطره ای اب میاد. فک‌کردم ادراره. تو رو خدا حتی فردا ک جمعه س، برو بیمارستان و بگو ازمایش کنن. معلوم شه ابه یا نه. میشه اول سونو کرد.یه روز هم یه روزه. ‌من ب یه دوست دیگه هم هفته پیش  گفتم. گفتم زود برو.‌نرفت.‌😔 البته همه چی دست خداس ولی این وظیفه ماست ک اهمیت بدیم. خواهش میکنم زود برو

من سرفه ميكردم اب ميومد.. دستمال كاغذي گذاشتم.. اب متمايل ب زرد بود..رفتم بيمارستان نشون دادم ...

وااااقعا؟؟؟ وای ترسیدم همیجوری خودبخود میومد یا وقتی فقط عطسه و سرفه میکردی؟؟؟؟

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من سوراخ شدنش تجربه کردم. البته بی هیچ دلیلی. اصلا نفهمیدم. خودم‌میگم حتما عفونت داشته م.‌ بکی از دل ...

دو هفته پيش... عفونت نداشتم. من هم كمي شب درد داشتم صبح رفتم دستشويي ديدم اب داره مياد 

عزیز دلم دختر خالم ۳۰هفته بود گفتن سوراخ شده بستریش کردن کلی باید مایعات میخورد که بچه به خشکی نم ...

۲۸ هفته بودم😔 منم سزارین شدم.‌اما بچه م چند روز بیشتر نموند

فدات بشم..نترس.. همه شبيه هم نيستن..قربونت برم اصلا تو فكرش نرو .. 

آخه تو بارداری اولم تو هشت ماهگی اینجور شدم سی و هفت هفتگی زایمان کردم کیسه آبم پاره شد ایندفه از الان اینجورم خودم چن وقته ذهنمو درگیر کرده هفته بعد وقت چکابمه ببینم دکتر چی میگه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
آخه تو بارداری اولم تو هشت ماهگی اینجور شدم سی و هفت هفتگی زایمان کردم کیسه آبم پاره شد ایندفه از ال ...

عزیز تا هفته دیگه صبر نکن. باور کن یک روز یک روزه. من خودم چون زخم خورده م، هی دارم بهت اصرار میکنم.‌ شاید اگه من چند روز زودتر میفهمیدم و میرفتم، الان حال و روزم این نبود.‌استرس نگیر اما کلا خیلی باید ب فکر باشی