2777
2789
عنوان

کیست سینه

122 بازدید | 13 پست

سلام خوبید ببخشید خانما من خیلی نسبت به سینه هام حساس شدم چون چهار سال پیش تا به حال کیست ۳ میلی داشتم و خیلی سونو دادم و اواخر که سونو دادم همه چیم طبیعیه اما یه وسواسی خاصی پیدا کردم اینقدر سینمو میگردم حالا جدیدا یه چیزایی حس میکنم که چسبیده به کف سینه مامانم میگه بابا اینا ماهیچست میگم نه یه چیزی هست منم هی میگردم دست میزنم بهش میخواستم ببینم شما هم تو سینتون یه چیزایی حس میکنید که ماهیچه باشه با غدد شیری الان بچه ندارم و باردار هم نیستم خواهش میکنم کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا کیست چه دارویی مصرف کردی چه علائمی داره کیست؟

زير بغلم حس کردم سنو دادم سطحیه توپوسته سينهامم کيست ريز دارن ....علايم خاصی نداره سنو دادم کيست داشتم دردم داشتم قرص ويتامين ای فقط داد 

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
قرص ویتامین ای چند داد و هر چند وقت میخوردی منم گاهی یع سینه ام کمی درد میگیره ماه قبل معاینه سینه ک ...

400درد وسط سيکل و نزديک پريودی عاديه من اولش زياد در نداشتم واس اين کيست يسانتی خيلی درد داشتم سنو دادم متوجه شدم يعنئ چنسال ميدونم فيبروکيستيم وريز دارم اينو جديدا متوجه شدم الانم چون تو اقدامم ويتامين ای نميخورم

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم
قبلا داشتم خیلی رعایت میکردم یه سری چیزارو حالا سه بار اخیرا سونو رفتم میگن نداری اما ممکنه اینایی ک ...

منم مثپل شما شدم وسواس پیدا کردم به سینه هام 

رفتم سونو گفت یه کیست ۶ میلی داری و چیز مهمی نیست و امگا۳ و ویتامین ای داد ولی من همش میترسم میگم نکنه تشخیص ندادن و یچیزی بوده 😔😔