2777
2789

روشن خاموشم نميشه

دكمع آش ك برا روشن خاموشع كار نميكنه 

فقط دارع ميزه ب انگليسي اتصال و روشن خاموش ميشه همين نوشته

خب خراب شده نمیشه ریست کرد؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن😥

پس ببرید بیرون تعمیر کنن راه حلی نداره

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ماشینتون چیه ؟ببین من تجربه پراید دارم .ماشین کامل خاموش کن و سوییچ حتما کامل ببند کاپوت بده بالا دوتا فیوز هست یکییش زرده یکیش سفید اونارو در میار سوکتش و مجدد بزن درست میشه .فقط حواست باشه سوکت کشیدی به هیچ وجه به اطراف یا به دستت نخوره

من یه بار ابنجوری شد دوتا مشت کوبیدم توش درست شد 

البته تضمینی نمیدم برای تو هم جواب بده😂

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

ن😥

ضبطت سالمه اسی این مشکل چند بار برای منم شده هیچ دکمه ضبط کار نمیکنه .این فقط از فیوزه خود ماشین هست .ضبطت الکی باز نکنی .ضبط قفل کرده در حقیقت با ریستم درست نمیشه فقط باید فیوزت بکشی و وصل کنی مجدد .به پراید و ۲۰۶ من انجام دادم اوکی شده