2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریزش کجا بود ای بابا

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

با  خبرهای  ضد و نقیضی  که  منتشر  شده است  جو   خوف  و  وحشت  در  بازار  حاکم شده  .  اخیرا  چندین  میلیون   تازه  وارد  کد بورسی گرفته  و  وارد   بازار  شده اند  که روزهای  منفی  را   ندیده اند  و    با   یک   منفی   میترسند  و  در   صفوف  فروش  میروند. 

اما  این را  خدمت تان  عرض  کنم   روندهای   صعودی  با  اخبار   منفی  و نگران کننده  از  بین نمیروند  بلکه  در   اوج خوشبینی  ،  خیالبافی  و   پمپاژ   اخبار   مثبت  است  که روندهای   صعودی   میمیرند  و  روند  نزولی  شروع  میشود.  

بنابراین   اخبار  منفی   روزهای   اخیر  صرفا   نویز   هستند  که سبب  تشکیل یک ریزموج  اصلاحی  در  میانه  روند  صعودی   میشوند .  افراد  قدیمی  و باتجربه   بازار  این ریزموج های    اصلاحی  را  فرصت  خرید  تلقی میکنند  و  تا میتوانند  خرید  حجمی   انجام میدهند .  

بنابراین   ابدا   نگران    بازار  نباشید .   همین پالایشی ها  که  امروز   صف فروش   هستند   بزودی   صفهای  خرید  فوق سنگین  خواهید  دید.  

طولی  نخواهد  کشید   که   #حکشتی  را  بالای   10  هزار  تومان  زیارت  خواهید  کرد.   

دولت تدبیر  و امید  خودش  بزرگترین  نوسانگیر  ایران  است  و   با   مهندسی  افکار   نوسان  میگیرد .   شما  مصمم  و استوار   باشید  و   فریب  سیاه بازی های    دولت  را   نخورید .  

روزتان  خوش 

تو شرايط فعلي ،هيچ وقت نميذارن اين اتفاق بيافته ولي اتفاق خوبي هست كه ناواردها از دور خارج بشن افر ...

یعنی فقیرا فقیرتر بشن پولدارا پولدار تر ...چون کسی ک ناوارده احتمالا از سر مجبوری به اینکار رو اورده ...چرا به بد دیگران راضی باشیم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
تو شرايط فعلي ،هيچ وقت نميذارن اين اتفاق بيافته ولي اتفاق خوبي هست كه ناواردها از دور خارج بشن افر ...

کاش برن بورس مث سابق شه 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
یعنی فقیرا فقیرتر بشن پولدارا پولدار تر ...چون کسی ک ناوارده احتمالا از سر مجبوری به اینکار رو اورده ...

برن یاد بگیرن

اینجوری بقیه رو هم بدبخت دارن میکنن

سعنی فقیرا فقیرتر بشن پولدارا پولدار تر ...چون کسی ک ناوارده احتمالا از سر مجبوری به اینکار رو اورده ...

مجبوري يعني چي؟!

چرا خطاي ادمها رو ميذاريد پاي ناچاري؟!!

ميگن طلا نخريد، بازار رو متشنج نكنيد، يكعده ميان ميگن نه! ما مجبوريم! سرمايمون بي ارزش ميشه! ( خودتون داريد با اين كارها سرمايتون رو بي ارزش ميكنيد)

ميگن خوراكي جمع نكنيد، ميگيد نه، ناچاريم، نخوريم زنده نميمونين، بچه كوچك داريم!

اخه بورس اصلا جاي اينكارها نيست، تعجب ميكنم با هر موجي ملت راه ميافتن وارد اون كار ميشن

بدون ذره اي تفكر و آگاهي

هركي سرش به كار خودش باشه، دنبال موج راه نيافتن، راه اين دلالان و بازار گردانان بسته ميشه